Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Bende 603'ün diğerlerinden farklı bir güncelleme alıcağını sanmıyorum. Sonuçta Nokia 500 gibi 3D grafik hızlandırıcısı veya başka bir bileşeni eksik olan bir telefon değil. Birtek işlemcideki 300Mhz lik fark yüzünden Nokia 701 ve 700 e gelipte 603 gelmemesi olmaz.

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
Bende 603'ün diğerlerinden farklı bir güncelleme alıcağını sanmıyorum. Sonuçta Nokia 500 gibi 3D grafik hızlandırıcısı veya başka bir bileşeni eksik olan bir telefon değil. Birtek işlemcideki 300Mhz lik fark yüzünden Nokia 701 ve 700 e gelipte 603 gelmemesi olmaz.

bende böyle düşünüyorum zaten o diğer 2.nesillerle bi farkıda yok donanımsal, sonuçta aynı işlemci sadece fp1 ile OC almamış o kadar.

Tabi Nokia bizi şaşırtmazsa :) :)

efeler12

efeler12

Üye
Tamam gelir ama geç gelir bence

- - - Eklendi - - -

808 deki gpu daha iyi ;)
İkisi de BCM2763 gpuları aynı diye biliyorum. Farkları ekran boyutu, kamera bide ses kayıtta 808 daha iyi (gerçi bu yazılımsal de olabilir belki fp1'de 701'e de gelmiştir) başka bir farkları yok gpuları aynı,oc'den sonra ghz ları da aynı oldu işlemcileri zaten aynıydı

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Arkadaşlar öncelikle bu güncelleme 808'ede gelmedi bunu bilin sadece kısa süreliğine Navifirm'de yayınlandı hemen geri çekildi o aradada indiren indirdi ama işin ilginç ve güzel tarafı bu indirilen sürümde Türkçe koduna aitti ve bende sıkıntısız flash'ı atıp Türkçe kullanmaya başladım inşallah kısa sürede tüm telefonlar için yayınlanır..

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
inşallah dediğin gibi olur abi kaç saattir refresh atıyorum konuda geldimi diye :D

Ferzan

Ferzan

Üye
bugün geleceği yok ben eve kaçar

marsl305

Üye
İnşallah bu hafta içinde gelir.Konuyu yukarda tutmaya çalışın arkadaşlar burdan takip ediyorum ^^

elodeon

elodeon

Üye
oc ne arkadaslar ben onu yüklemedim?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

meme4

meme4

Üye
arkadaşım telefoncu ona sordum oda toptancısına sormuş bu yıl zor gelirse kasımda falan gelmezse 2013 ocak ayında felan demiş bilginize ama kesinligi yok sadece bu işle ugraşan kişilerin yorumu

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
OverClock= Hız Aşırtma 1GhZ>1.3GhZ Çıkartmak

- - - Eklendi - - -

arkadaşım telefoncu ona sordum oda toptancısına sormuş bu yıl zor gelirse kasımda falan gelmezse 2013 ocak ayında felan demiş bilginize ama kesinligi yok sadece bu işle ugraşan kişilerin yorumu
Ben Nice Telefoncu biliyom Nokia Belle Yi bilmiyo Kimisi 603 Ü bilmiyo Kimisi Ace 2 yi Bilmiyo Her Denilene İnanmamak Gerek

anilakbay

Üye
Sanırım bazı ülkeler için çıkmış FP2 603 İçin de bu resim var?

elodeon

elodeon

Üye
nasıl overclock yapabilirim ?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
603 Güm Güm Güm :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Konu pertingen hemen mesajım silinmiş:DGaliba Sensation burda 10 kişi gösteriyor 9 isim var...
-----------
Adamın günahını almışım ya hakkını helal et Sensation.:D

• Beğen
Tepkiler: ANIL
StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Girmenize İzin Verilmiyor Dedi Çözemedim O işi :d

Üst Alt