Bende 603'ün diğerlerinden farklı bir güncelleme alıcağını sanmıyorum. Sonuçta Nokia 500 gibi 3D grafik hızlandırıcısı veya başka bir bileşeni eksik olan bir telefon değil. Birtek işlemcideki 300Mhz lik fark yüzünden Nokia 701 ve 700 e gelipte 603 gelmemesi olmaz.

İkisi de BCM2763 gpuları aynı diye biliyorum. Farkları ekran boyutu, kamera bide ses kayıtta 808 daha iyi (gerçi bu yazılımsal de olabilir belki fp1'de 701'e de gelmiştir) başka bir farkları yok gpuları aynı,oc'den sonra ghz ları da aynı oldu işlemcileri zaten aynıydı
808 deki gpu daha iyi![]()
inşallah dediğin gibi olur abi kaç saattir refresh atıyorum konuda geldimi diyeBende 603'ün diğerlerinden farklı bir güncelleme alıcağını sanmıyorum. Sonuçta Nokia 500 gibi 3D grafik hızlandırıcısı veya başka bir bileşeni eksik olan bir telefon değil. Birtek işlemcideki 300Mhz lik fark yüzünden Nokia 701 ve 700 e gelipte 603 gelmemesi olmaz.

Tamam gelir ama geç gelir bence
Ben Nice Telefoncu biliyom Nokia Belle Yi bilmiyo Kimisi 603 Ü bilmiyo Kimisi Ace 2 yi Bilmiyo Her Denilene İnanmamak Gerekarkadaşım telefoncu ona sordum oda toptancısına sormuş bu yıl zor gelirse kasımda falan gelmezse 2013 ocak ayında felan demiş bilginize ama kesinligi yok sadece bu işle ugraşan kişilerin yorumu
Sanırım bazı ülkeler için çıkmış FP2 603 İçin de bu resim var?
.
vaay
603e çıkması kesin oldu.
- - - Eklendi - - -
az kaldı az![]()
e hayırlı olsun o zman 
vaaye hayırlı olsun o zman
![]()
beklemedeyiz 
diyorum ya salı çarşamba olmadı bu ay çıkmadan kesin lacaksınız bunu
aminbeklemedeyiz
![]()