obur konuya yazdim burayada yazayim hatta suanda yazarken ekran saga sola yukari asagi kafasina gore oynuyor klavye rezalet sebeke seceyim dedim telefon kendinden gecti tema seciyorum klavye ayni
obur konuya yazdim burayada yazayim hatta suanda yazarken ekran saga sola yukari asagi kafasina gore oynuyor klavye rezalet sebeke seceyim dedim telefon kendinden gecti tema seciyorum klavye ayni
eeee bi ara n8 öyleydi 111.030.0609 sürümü navide sadece n8 için verip çektiler. yükleyen n8 kullanıcıları nokiaya ilham verdi. şimdi ki kobaylar da 808 kullanıcıları malesef
bu kadar kadar ön yargılı olma..
Ses yaması istediğin zaman açıp kapatabiliyorsun.
Ayrıca taa kaç sene benim n73 hoparlör patlamıştı ama onda cfw yoktu ve birde ondan sonra bütün telefonlarımı genelikle hep cfw kullandım tabi bilinçli olarak..
ve unutmadan ses yamasını çok çok nadir açıyorum bende farkındayım devamlı açık olunca sıkıntı çıkar.
Ben fp2 yi yüklemiştim. Güncelleme bana çıkmadı telefondan, nokia suitten bakmadım. Telefonum 603. Bilgi karışıklığı var. Kimin ne söylediği belli değil.
603 için fp2 yükledikten sonra tekrar bu yeni çıkan güncellemeyi yükleyen var mı ?
Yükleyen varsa sorunlar düzeltildi mi ?