Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Kamera'da çıkış simgesi yok ama bunu bilerek koymamışlar. Nokia 808'in arayüzünden geliyor.700de ön kamera yok mesela ama hatalar şunlar:
Kamerada çıkış butonu yok,
Nokia müzik çalışmıyor,
Video düzenleyici çalışmıyor,
Klavyede dil ve tahmin ayarı yok,
Metin saati ingilizce,
Saat uygulamasını açınca alttaki butonların çok saçma yerleştirildiğini göreceksiniz.
Bilmiyorum atladığım var mı.
603te ön kamera yok ki zaten
hata yok derken ön kamera açılıyor mu mesela
603te ön kamera yok ki zaten
Kamera'da çıkış simgesi yok ama bunu bilerek koymamışlar. Nokia 808'in arayüzünden geliyor.
Klavyede ayarlar var.
Saat uygulamasında ne var onu bulamadım?[/QUOTE
- - - Eklendi - - -
603 te Olanlar700de ön kamera yok mesela ama hatalar şunlar:
Kamerada çıkış butonu yok,
Nokia müzik çalışmıyor,
Video düzenleyici çalışmıyor,
Klavyede dil ve tahmin ayarı yok,
Metin saati ingilizce,
Saat uygulamasını açınca alttaki butonların çok saçma yerleştirildiğini göreceksiniz.
Bilmiyorum atladığım var mı.
Nokia Müzik Çalışıyor Hatta En Çok Dinlenenler Arasında Gangnam Style var.
Video Düzenleyici Çalışıyor.
Klavyede yazdıkların klavye hafızasına kaydediliyor ayara gerek yok yani.
Metin Saati telefon hacklenince düzeltilir forumda türkçesi vardı zaten.
Saat uygulamasında haklısın sanki ekranın yarısına sığdırmak zorunda kalmışlar gibi gözüküyor.
mecburen bekleyeceyiz bu nokıayayı hiç anlamıyorum bu versiyonları yazılım uzmanları çıkarmıyormu sonuçta koskoca nokıa 41 megapikselli telefon yapıyor versiyon yapmaya gelincede düzgün çalışan bir versiyon çıkaramıyor hayret gerçektende
Nokia symbianı bırakacağını açıkladıktan sonra çoğu uzmanlarını farklı bölümlere kaydırdı ve çoğunu işten çıkardı kalanlarda işte ancak bunu yapabildi öyle büyük yenilikler yok tema değiştirmek kadar basit yenilikler yapıp sürüm diye veriyorlar onuda doğru düzgün yapamıyorlar çoğu arkadaşa katılıyorum sen bu yazılımı yaparda hiç mi test etmezsin çok mu kendine güveniyorsun yaptığın yazılımın test etmeden çalışacağına. İnsan düşünmüyor değil bunlar symbiandan caydırma stratejileri mi acaba diye. En son güncelleme adam gibi olan anna'den belle ye geçişti sonrası hep fasafiso fp1 de tema efektlerini açma kapatma seçeneği kaldırılmış neden ne gerek var bırak kullanıcının seçeneği olsun isteyen kullanır isteyen kapatır bu özelleştirmeyi neden alıyorsun video playerde seçenekler tuşu yok neden aldın bırak video boyutunu kullanıcı istediği gibi alsın ve daha bir sürü örnek fp1 de oldu görünen o ki fp2 de aynı mantık dünya özelliği kaldırmışlar hep arayüz değiştirmişler güncelleme diye sunmuşlar onuda tam yapsalar bari insan son güncellemeyi adam gibi yapar öyle birakır hani son vuruş altın vuruş olmalı akıllarda kalmalı hesabı ama bunlar symbianı yerin dibine sokmayı tercih ediyorlar. pazarlama stratejisi diye yapıyorlar ama çoğu kullanıcıda nokia kötü imajı yaratıyorlar farkında değiller olan kullanıcıya oluyor. En iyi sistem en çok özelleştirilebilen sistemdir bitti.
http://www.maxicep.com/s-3-orjinal-...p2-orijinal-fw-buyurun-arkadaslar-705414.htmlBeyler 603 icin dosualar elinde olanvarsa paylasabilir mi
sensation 700ün dosyaları yok mu ki sende 059G2P3 ürün kodlu.
orjinal kaydirmali cevap ekleyediler hala. Cepten cikartirken yanlislikla cevapliyorum yaca red.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?