teşekürler eksikleri düzeltip göndersinler mesela ben belle fp2 yi yükledim ama sonra nokia geri çekti benm cihazım otomatik fp1 e mi dönüyor yani demem o ki suanda telefonunda fp2 olan var mı
teşekürler eksikleri düzeltip göndersinler mesela ben belle fp2 yi yükledim ama sonra nokia geri çekti benm cihazım otomatik fp1 e mi dönüyor yani demem o ki suanda telefonunda fp2 olan var mı
küçük pencerede options yazısı var ona tıkla karşına bir pencere gelecek listenin en altında kırmızı renkli bir dosya var onu seç delete yap sonra aşağıdan ok tıkla ve işlemine devam et
video düzenleyiciye girmediği gibi bazen mesajlarda da sapıtıyor telefon öyle rahatsız edici değil ama gene de eskiden yoktu öyle bir durum tabi kameradan çıkma olayı da yok görev yöneticisi ile Kapat deyip çıkabiliyoruz. Bunların dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım ancak umarım En kısa zamanda sorunsuz sürüm gelir.
Arkadaşlar benim tel nokıa 701 FP1 bende nokıa FP2 versiyonu yüklemek istiyorum çok merak ediyorum ama telefonuma zararı olur diye korkuyorum sizlerden yorum bekliyorum ne yapmam gerek sizce
mecburen bekleyeceyiz bu nokıayayı hiç anlamıyorum bu versiyonları yazılım uzmanları çıkarmıyormu sonuçta koskoca nokıa 41 megapikselli telefon yapıyor versiyon yapmaya gelincede düzgün çalışan bir versiyon çıkaramıyor hayret gerçektende
700de ön kamera yok mesela ama hatalar şunlar:
Kamerada çıkış butonu yok,
Nokia müzik çalışmıyor,
Video düzenleyici çalışmıyor,
Klavyede dil ve tahmin ayarı yok,
Metin saati ingilizce,
Saat uygulamasını açınca alttaki butonların çok saçma yerleştirildiğini göreceksiniz.
Bilmiyorum atladığım var mı.