nokia 700 güncelledim fakat telefon kapalıyken şarj etme konusunda bir sorun var cihaz acılır gibi oluyor ve acııstaki 5 noktada takılı kalıyor kapalı şarjda acıkken bir sorun yok.. güncelleme gayet güzel olmus bu arada
nokia 700 güncelledim fakat telefon kapalıyken şarj etme konusunda bir sorun var cihaz acılır gibi oluyor ve acııstaki 5 noktada takılı kalıyor kapalı şarjda acıkken bir sorun yok.. güncelleme gayet güzel olmus bu arada
yok navide cıkmıyor bende bekliyorum yeniden flash atmak için es kaza güncellemeyi telefondan yaptım ama içime sinmedi phoenixle flash atmak istiyorum fakat navide bir türlü cıkmadı yine güncelleme
bende fp2 orjinal dosyaları var ama pc de kaldı. Akşam yükliyim indirin kurun. Flash atınca 3 program 1 de oyun yükleniyo extradan. Video resim düzenleme kalkmış. Ama bi resimi düzenle diyince oluyo. İçe gömmüşler
- - - Eklendi - - -
bende naviye tekrar yüklerler diye bekşiyorum. Biliyosunuz benimki ilk kurulum. Geri çekipte yeniden yayınlanacak fp2 yi bekliyorum.
kahrooo ya özel çıkarmıştır nokia. naviden clear local cache yapsın bakalım görebiliyormu hala. güncelleme isteyenlere bir yöntem veriyorum. ekte verdiğim cache klasörünü navifirm deki cache klasörü ile değiştirip navifirmi açın.product external'a tıklayın ve 701 - 700 - 603 - 808 için fp2 firmwareyi indirin.ama clear local cache yapmayın ok. indir..