andreoni Üye ama sen onların istemediği şeyleri yani bizim istediğimiz şeyleri de yapar öyle verirdin ) haksız mıyım..
ama sen onların istemediği şeyleri yani bizim istediğimiz şeyleri de yapar öyle verirdin ) haksız mıyım..
Scuderia. Üye Aynen benim 701 de akiyorr ama bu yeni cikaricaklari surum farkli olucakmi acaba bizim bu hatasizdan..
Aynen benim 701 de akiyorr ama bu yeni cikaricaklari surum farkli olucakmi acaba bizim bu hatasizdan..
@@DiAbLo@@ Üye brkcn701' Alıntı: Aynen benim 701 de akiyorr ama bu yeni cikaricaklari surum farkli olucakmi acaba bizim bu hatasizdan.. Genişletmek için tıkla ... zannetmem kardeşim aynı olur hata alanlar için düzeltilir o kadar
brkcn701' Alıntı: Aynen benim 701 de akiyorr ama bu yeni cikaricaklari surum farkli olucakmi acaba bizim bu hatasizdan.. Genişletmek için tıkla ... zannetmem kardeşim aynı olur hata alanlar için düzeltilir o kadar
asigsasi Üye ersoyoral' Alıntı: Allah için şu alfasayısal tuş takımı nerden çıkıo biri bi sölesin Genişletmek için tıkla ... Ayarlar ,Telefon, dil, yazma dilinden seçebilirsin
ersoyoral' Alıntı: Allah için şu alfasayısal tuş takımı nerden çıkıo biri bi sölesin Genişletmek için tıkla ... Ayarlar ,Telefon, dil, yazma dilinden seçebilirsin
andreoni Üye yeşil güncelleme ikonundan çıkan güncelleme silinmiş. Hani işleniyor diyip hiçbirşey yapmayan.
@@DiAbLo@@ Üye andreoni' Alıntı: yeşil güncelleme ikonundan çıkan güncelleme silinmiş. Hani işleniyor diyip hiçbirşey yapmayan. Genişletmek için tıkla ... evet kardeşim ben de akşam üzeri farkettim. Yazılım güncelleştirmeden hepten kalkmış durumda
andreoni' Alıntı: yeşil güncelleme ikonundan çıkan güncelleme silinmiş. Hani işleniyor diyip hiçbirşey yapmayan. Genişletmek için tıkla ... evet kardeşim ben de akşam üzeri farkettim. Yazılım güncelleştirmeden hepten kalkmış durumda
ersoyoral Üye asigsasi' Alıntı: Ayarlar ,Telefon, dil, yazma dilinden seçebilirsin Genişletmek için tıkla ... Hay Allah senden razı olsun kardeşim
asigsasi' Alıntı: Ayarlar ,Telefon, dil, yazma dilinden seçebilirsin Genişletmek için tıkla ... Hay Allah senden razı olsun kardeşim
asigsasi Üye ersoyoral' Alıntı: Hay Allah senden razı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... Biz birbirimize yardımcı olacağız ki sorunlar un ufak olsun değilmi
ersoyoral' Alıntı: Hay Allah senden razı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... Biz birbirimize yardımcı olacağız ki sorunlar un ufak olsun değilmi
[ENGİN] Üye punisher123' Alıntı: arkadaşlar daha önce varmıydı bilmiyorum ama ben yeni farkettim artık webde gezerken boş alana basılı tuttugunuzda seçeneklerde uygulama olarak yükle var,siteyi uygulama olarak menüye ekliyor. Genişletmek için tıkla ... refresh güncellemesiyle birlikte gdlmişti 1.nesillere hatta konu bile açmıştım maxicep'i widget olarak menüye eklemek diye - - - Eklendi - - - klavyeyi n9 klavyesine benzetmişler alfasayısal tuş takımı o da dil seçeneklerine alınmış kilit açma nasıl göremedim
punisher123' Alıntı: arkadaşlar daha önce varmıydı bilmiyorum ama ben yeni farkettim artık webde gezerken boş alana basılı tuttugunuzda seçeneklerde uygulama olarak yükle var,siteyi uygulama olarak menüye ekliyor. Genişletmek için tıkla ... refresh güncellemesiyle birlikte gdlmişti 1.nesillere hatta konu bile açmıştım maxicep'i widget olarak menüye eklemek diye - - - Eklendi - - - klavyeyi n9 klavyesine benzetmişler alfasayısal tuş takımı o da dil seçeneklerine alınmış kilit açma nasıl göremedim
asigsasi Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - menü tuşuna basıp ekranı kaydırıyorsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - menü tuşuna basıp ekranı kaydırıyorsun
asigsasi Üye asigsasi' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu arama butonuna ekranda gerek yoktu hem kötü durmuş hemde extra button kullanımını etkilemiş - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız alfasayısal tuş takımın da yön tuşları yok - - - Eklendi - - - rehber ve mesajlar da kinetix kaydırma var gibi geldi bana - - - Eklendi - - - eskiden fp1 de web tarayıcı ve opera mobil ile maxicep masaüstü görünümünde açıyordu şimdi fp2 de açmıyor - - - Eklendi - - - millet tuş kilidine bayıldım desede benim hiç hoşuma gitmedi - - - Eklendi - - - nerden güncelledim diye kendi kendime soruyorum Genişletmek için tıkla ... birde ön kamera açılmıyor
asigsasi' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu arama butonuna ekranda gerek yoktu hem kötü durmuş hemde extra button kullanımını etkilemiş - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız alfasayısal tuş takımın da yön tuşları yok - - - Eklendi - - - rehber ve mesajlar da kinetix kaydırma var gibi geldi bana - - - Eklendi - - - eskiden fp1 de web tarayıcı ve opera mobil ile maxicep masaüstü görünümünde açıyordu şimdi fp2 de açmıyor - - - Eklendi - - - millet tuş kilidine bayıldım desede benim hiç hoşuma gitmedi - - - Eklendi - - - nerden güncelledim diye kendi kendime soruyorum Genişletmek için tıkla ... birde ön kamera açılmıyor
sefaturut Üye Arkadaşlar navifirmden indirilmiş hazır flaş dosyaları varsa upload edip mesaj yollayabilirmisiniz en sıfırdan kurmak istiyorum.
Arkadaşlar navifirmden indirilmiş hazır flaş dosyaları varsa upload edip mesaj yollayabilirmisiniz en sıfırdan kurmak istiyorum.
asigsasi Üye ben hatalı olanı indirmiş im de bu nokia ne yapmaya çalışıyor kendi test etmeden mi sürüyor piyasaya bu nasıl bi iştir yahu
ben hatalı olanı indirmiş im de bu nokia ne yapmaya çalışıyor kendi test etmeden mi sürüyor piyasaya bu nasıl bi iştir yahu