Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Güncellemeyi çektikleri nerde yazıyor ??? verilen linkte sadece fp2 nin çıktığı duyurusu ve bazı kullanıcıların yaşadığı sorunları yada beğenmediği yönleri anlatan yorumlar var.. bugün bir arkadaşıma ota ile yükledim ve herhangi bir sorun göremedim herşey yerli yerinde çalışıyordu. ayrıca farklı bölge telefonlarının farklı ÜRÜN KODU (PRODUCT CODE) olduğu için ota güncellemesi sıra ile gelecektir. son olarak hack olayı için Nokia core içerisine birkaç dosya koymuş sanırım (firmware dosyaları olmadığı için bakamadım yabancı forumlarda bu konudan bahsediyorlar) onları silmeniz yada yeni rompatcher beklemeniz gerekiyor. biraz sabırlı olun hepsi sırayla olcak.
 

john453

Üye
Ha bir de galeri de denildiği gibi tüm resimleri seçmek veya işaretlemek yapılmıyor. FP1'deki gibi sadece etiketleme var o kadar.
 

asigsasi

Üye
güncelleme yapacağınız zaman hard format atan yazılımı en baştan temiz bir sistemin üzerine kuran ve hack yapmak isteyen varmı
 

john453

Üye

Yazilimda bir sorun olmasa çekmezlerdi geri. Espri olsun diye çekmedikleri kesin..
 
güncelleme yapacağınız zaman hard format atan yazılımı en baştan temiz bir sistemin üzerine kuran ve hack yapmak isteyen varmı

aynen ya bi hayırsever çıksa da noss_bar a yardım etse şu hack işinde rahata kavuşsak
 

andreoni

Üye
ben önce hackliyken yapıcam hafıza kartini biçimlendiricem baktım ki cihaz yavaş çalışıyo hard format temiz ondan sonra da hack tabi. Gerçi gerek yok diyorlar ama hacksiz de olmaz ki..
 

asigsasi

Üye
erdinç bu mesajı uygulayabilirmisin
 
Hayır tel güncellemeyi gördü fakat yüklemedi. Şimdi ise hiç görmüyor. El atın şu ile hadi ya
 
Tamam bi bekleyin arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

HACK İ DENİYORUM
 

caglar b

Üye
noss bar tester olsam bile benim tel fp1den kalma hackli onu nasıl halledecegiz bide tel dead olursa bilgisayar bulmam sıkıntı yoksa sadece sömürmek alçaklıktır(ya bu klavye yag gibi akıyo yazdıkça yazasım geliyor tabi smyley de maxicepte çalışsa iyi olurmuş )
 

kardeş soft format atarsın fp2 gitmez sadece tel rahatlar
 
2. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion

BU YERLEŞİK Bİ BİLEŞEN HATASI VERİYO