Ferzan Üye SalihByk' Alıntı: nasıl kullanıyoruz yardım etsen kardes ? Genişletmek için tıkla ... bu mesajımdan sonraki yazıları oku çözümünüde yazmışım
SalihByk' Alıntı: nasıl kullanıyoruz yardım etsen kardes ? Genişletmek için tıkla ... bu mesajımdan sonraki yazıları oku çözümünüde yazmışım
fth ykn Üye SalihByk' Alıntı: fp2 de orjınalınde gelmıyomu o msj ları bozan guncelleme ? Genişletmek için tıkla ... hayır gelmiyo tekrar yazılım güncellemesine girdiğin zaman 3 tane daha güncelleme çıkıyo. biriside o smsi bozan güncelleme
SalihByk' Alıntı: fp2 de orjınalınde gelmıyomu o msj ları bozan guncelleme ? Genişletmek için tıkla ... hayır gelmiyo tekrar yazılım güncellemesine girdiğin zaman 3 tane daha güncelleme çıkıyo. biriside o smsi bozan güncelleme
kuzeypoyraz_22 Üye fth ykn' Alıntı: alfasayısal tuş takımının olmaması çok kötü olmuş yolda giderken msj yazılmıyo Genişletmek için tıkla ... var ayarlar telefon dil yazma diline gir orada
fth ykn' Alıntı: alfasayısal tuş takımının olmaması çok kötü olmuş yolda giderken msj yazılmıyo Genişletmek için tıkla ... var ayarlar telefon dil yazma diline gir orada
@@DiAbLo@@ Üye ॐOsMaN' Alıntı: lanet olsun benimli hackli yükleme oldu şimdi herkez hack mi bekliyo Genişletmek için tıkla ... aynen kardeşim ya. Peki open4all yaması aktif miydi sende
ॐOsMaN' Alıntı: lanet olsun benimli hackli yükleme oldu şimdi herkez hack mi bekliyo Genişletmek için tıkla ... aynen kardeşim ya. Peki open4all yaması aktif miydi sende
@@DiAbLo@@ Üye SalihByk' Alıntı: 700e hard formatı nasıl atabılırım ? hangı tuslar dı ? Genişletmek için tıkla ... kapalıyken menü + kamera + ses kısma + güç düğmesine açılana kadar basılı tut
SalihByk' Alıntı: 700e hard formatı nasıl atabılırım ? hangı tuslar dı ? Genişletmek için tıkla ... kapalıyken menü + kamera + ses kısma + güç düğmesine açılana kadar basılı tut
omerkun Üye Yav şu kilit ekranına bayıldım... Kapatıp kapatıp açıyorum süper olmuş.. Bir de kendi temasını düzenlemişler çok hoş olmuş
Yav şu kilit ekranına bayıldım... Kapatıp kapatıp açıyorum süper olmuş.. Bir de kendi temasını düzenlemişler çok hoş olmuş
fth ykn Üye SalihByk' Alıntı: 700e hard formatı nasıl atabılırım ? hangı tuslar dı ? Genişletmek için tıkla ... Menü tuşu+ Kamera tuşu+ Ses Kısma Tuşu+ güç Düğmesi
SalihByk' Alıntı: 700e hard formatı nasıl atabılırım ? hangı tuslar dı ? Genişletmek için tıkla ... Menü tuşu+ Kamera tuşu+ Ses Kısma Tuşu+ güç Düğmesi
@@DiAbLo@@ Üye ॐOsMaN' Alıntı: aktifti şimdi hackle ugraşmıyacam zaen hackli Genişletmek için tıkla ... baya ballı çıktın kardeş
ॐOsMaN' Alıntı: aktifti şimdi hackle ugraşmıyacam zaen hackli Genişletmek için tıkla ... baya ballı çıktın kardeş
tufless Üye harita nasıl arkadaşlar deniyen varmı ? arkadaşlar bide mesajlarda yazarken T9 nasıl oluyo
kuzeypoyraz_22 Üye tufless' Alıntı: arkadaşlar haritayı kullanıp deniyen varmı ? biliyosunuz onla ilgili sorunu çözülmüş mü Genişletmek için tıkla ... hayır arkadaşım daha kötü durumda
tufless' Alıntı: arkadaşlar haritayı kullanıp deniyen varmı ? biliyosunuz onla ilgili sorunu çözülmüş mü Genişletmek için tıkla ... hayır arkadaşım daha kötü durumda
tufless Üye kuzeypoyraz_22' Alıntı: hayır arkadaşım daha kötü durumda Genişletmek için tıkla ... yapma yaaa
kuzeypoyraz_22 Üye tufless' Alıntı: yapma yaaa Genişletmek için tıkla ... biraz önce yolda denedim hiç bulamadı konumu benim için güncellemenin pek bi anlamı olmadı
tufless' Alıntı: yapma yaaa Genişletmek için tıkla ... biraz önce yolda denedim hiç bulamadı konumu benim için güncellemenin pek bi anlamı olmadı
tufless Üye kuzeypoyraz_22' Alıntı: biraz önce yolda denedim hiç bulamadı konumu benim için güncellemenin pek bi anlamı olmadı Genişletmek için tıkla ... napalım bunlarla gönlümüzü aldılar mı diyim almaya mı çalıştılar diyim ne diyim bilmiyorum arkadaşım, inş onada bi düzeltme gelir.
kuzeypoyraz_22' Alıntı: biraz önce yolda denedim hiç bulamadı konumu benim için güncellemenin pek bi anlamı olmadı Genişletmek için tıkla ... napalım bunlarla gönlümüzü aldılar mı diyim almaya mı çalıştılar diyim ne diyim bilmiyorum arkadaşım, inş onada bi düzeltme gelir.
KKIVANCC Üye Harita konusunda hiç bir sıkıntı yaşamıyorum gayet hızlı bir şekilde konum buluyor 30 - 35 SN içinde konumumu buldu bu gn sürüş navigasyonunu kullanmıştım güncelleme yapmadan o da çok mükemmel bir şekilde çalışıyordu.
Harita konusunda hiç bir sıkıntı yaşamıyorum gayet hızlı bir şekilde konum buluyor 30 - 35 SN içinde konumumu buldu bu gn sürüş navigasyonunu kullanmıştım güncelleme yapmadan o da çok mükemmel bir şekilde çalışıyordu.