Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Ferzan

Üye
çıkıp bir tarih verememeleri konusunda sonuna kadar katılıyorum sana neredeyse 4 ay oldu fp2 ye ait ekran görüntüleri forumlarda dolaşıyor ama tarih falan yok ortada net tarih bekleyen de yok kesin ay olarak tarih verebilir yani.... ne yani koskoca firma çalışmaların ne zaman başlanacağı ne zaman biteceğini bilmiyormu bu yönden nokia a karşı bir soğukluk oluştu bende doğrusu...

Tepkiler: ASC33

leqo35

Üye
yazıklar olsun Nokia ...

Senle Hiç Tartışamam . Daha Önemli İşlerim var (lys gibi) Koskoca Firma Kaç Senedir Aynı Taktiği Kullanıyo Öğrenin Artık. Madem Saptal iş Yapıyo Nokia Kullanma.

okitox

Üye
Senle Hiç Tartışamam . Daha Önemli İşlerim var (lys gibi) Koskoca Firma Kaç Senedir Aynı Taktiği Kullanıyo Öğrenin Artık. Madem Saptal iş Yapıyo Nokia Kullanma.

Lys de başarılar... Madem öyle kullanma mantığı güzel tuttum bunu. Denerim...

ASC33

Üye

Evet Ferzan al bendende o kadar

Lys de başarılar... Madem öyle kullanma mantığı güzel tuttum bunu. Denerim...
Ya Nokia Kullanma Yada Nokia nın Yanında Başka Bi Telefon Kullan Benim Gibi Hem Wonder Hem 603 Kullanyorum. 603 ün Yerini Tutmuyo Wonder Genel Olarak 603 ü Kullanıyom

ky_nukro

Üye
symbian ın rahatlığını kullanımını android veremiyor birde android e olan destek symbian a olsa donanım ve yazılım olarak iyileştirmelerle symbian gene tek el olabilir tabi elop ne zaman gider bu dediklerim ozmn olur belle ilk çıktığında ya da n8 ilk çıktığında herşey farklıydı ama gel görki şimdi symbian ne halde yazık nokia yazık elop.

alpiki

Üye
fp2 gelmez arkadaşlar

andreoni

Üye
boş şeyler arkadaşlar bunlar. Forever nokia. Güncelleme de gelir siz sıkmayın canınızı. Sanki açıklama yapılmış gibi konuşuyorsunuz. Ben fp1 güncellemesi yaptığımda samsung note kullanan arkadaşım bize de güncelleme çıkacakmış da ne zaman Allah bilir diyordu. Ama bi kere demedi bu ne biçim firma diye. Nokia ile derdiniz ne anlamadım. 701 imden yazıyorum ve sıkıntı da yaşamıyorum. Daha iyisi gelecek tabiki. Ben haftada bir bakıyorum. Bir hafta geç güncellesen ne olur arkadaş. Iyi forumlar.

Tepkiler: kartal076

Ferzan

Üye
arkadaşlar sanırım fp2 hacklenmiş bile bakın burada değişik tema efekti yüklenmiş videoyu izleyebilirsiniz

Hangi android 4 yıllık telefona destek vermiş?

- - - Eklendi - - -

Hangi android 4 yıllık telefona destek vermiş?

caglar b

Üye
telefonum ilk kez güncellemeler kontrol edilemiyor hatası verdi yaşasıın

Genel olarak soruyorum allah aşkına hiç birinize mi güncelleme gelmedi ?

KKIVANCC

Üye
Nokia suite eksik dosyalar var lütfen tekrar kurunuz hatası aldım hadi hayırlısı yeniden indiriyorum suiti umarım gelir artık ya çok bekletti

Ferzan

Üye
konuya yine bir hareketlilik geldi yine yerini sessiz bir beklemeye bırakmaz Inşallah :-)

KKIVANCC

Üye
Nokia Suitte bir sorun var yenisini indirdim hala eksik dosya hatası veriyor acaba Suitte mi güncellenecek :S

- - - Eklendi - - -

Sorun çözüldü fakat görünürde bir güncelleme falan yok Nokia 700 cihazınız için yeni bir güncelleme yok diyor o kadar da umutlanmıştım