Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

andreoni

Üye
Nokia 701 de güncellemelere baktım. Microsoft güncellemesini kaldırmışlar. Çalışma var anlaşılan..

iatis

Üye
Arkadaşlar, nokia 808 telimi phonex ile göremiyorum.tüm sürümleri yükleyip denedim.Bir türlü scan veya open produc yaptığımda klasörü görmüyor.Bu nedenle flash atamıyorum.Open produc yaptığımda 808 in, RM-807 olan kodu yok.808 kullanan arkadaşlar nasıl flsh atıyorlar?Tüm phonex sürümlerini denedim.Hepsinde aynı durum.Scan tuşuna bastığımda veya open tuşuna bastığımda hata veriyor.Dosyalarn yolu doğru.RM-807 klasörü içerisinde.Bana yardımcı olabilecek kimse varmı?Teşekkürler

sürüm numarası 2012-16.004.48159 olan phoenix i google'da bulup indir sorun kalmayacak eski sürümlerde rm-807 kodu yok o yüzden flash atamazsın.

Ferzan

Üye
sürüm numarası 2012-16.004.48159 olan phoenix i google'da bulup indir sorun kalmayacak eski sürümlerde rm-807 kodu yok o yüzden flash atamazsın.

arkadaşın bahsettiği phoenix sürümü sanırım bu linkteki

iatis

Üye
Çok teşekkürler arkadaşım.Yükledim yeni sürümü ve RM-807 klasörünü gördü.Daha sonra flash atacağım.Fp2'yi yükleyeceğim.Çok çok teşekkürler.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia 701 de güncellemelere baktım. Microsoft güncellemesini kaldırmışlar. Çalışma var anlaşılan..
Microsoft Apps 1. nesillerde daha günceldi. Galiba 2. nesiller için de yeni sürüm gelecek o yüzden.

awdil

Üye
Sensation dostum,sen konuya cevap yazınca güncelleme geldi sanıyorum.

808 kullanıcısı olarak 808. Yorumu yapmak istedim

Ferzan

Üye
heyecan denen bişi kalmadı güncelleme heyecanının içine ettin nokia !!!

ya siz hala bekliyo musunuz? beyler gidin yatın uyuyun dinlenin yiyin için artık yahu

ee videolar neden yok bi ben mi goremiyorum

1omer1

Üye
ya siz hala bekliyo musunuz? beyler gidin yatın uyuyun dinlenin yiyin için artık yahu

Çok Doğru Söyledin Tebrikler Arkadaşım Bu Nokia Resmen Cıvıtmaya Başladı Güncellemeyi Çıkartsada Ben Kurmıcam Protesto Edicem

ky_nukro

Üye
bi ara uykudan kalktığım gibi bakıyordum artık aklıma gelirse

tarih tekerrür ediyor sanırım bakınız 26 ekim belle konusu

Tepkiler: Silinen Üye 14714