ASC33
Üye
Arkadaslar Navigasyom Nasıl Çalışır Açıklarmısınız ?
- - - Eklendi - - -
Arkadaslar Navigasyon Nasıl Çalışır Açıklarmısınız ?
haritayı telefonuna indir
ayarlardan interneti çevrimdışı yap
mobil veriyi aç(interneti degil navigasyonu kullanacagından lira harcamayacak)
Navigasyonu aç ve tadını çıkar
Adamlar sanki çıkarmıyacağız dediler resmi bir açıklama yoktu çok biliyorsanız bu özelliklerin aynını hatasız bir şekilde bir grup kurup yapın kolay bir iş değil siz onu yükleyene kadar kaç kişi kontrol ediyor onu haberiniz yok hadi hata çıktı diyelim bi de nerde çıktı diye tek tek yazılımı deşmek var kolay bir şey değil adam çıkıcak demiş mi demiş istediği zaman çıkarır androiddeki hata dolu romlar gibi değil ki bunlar hatasız yapmaya çalışıyorlar
arkadaşlar o değil de benim sıkıntı çok farklı 24 ünde üniversite açılıyo ankarada yaşıyorum ama trabzonda okuyucam laptopumda yok bu cumaya kadar çıktı çıktı yoksa 1 ay sonra güncelleyebilicem okuldaykende aklım hep güncellemede olucak nokia çıkar artık şu fp2 yide öyle gidiyim okula
flash atıcamİNŞEALLAH çıkar,eğer internet paketin varsa telefondanda güncelleyebilirsin.
Adamlar sanki çıkarmıyacağız dediler resmi bir açıklama yoktu çok biliyorsanız bu özelliklerin aynını hatasız bir şekilde bir grup kurup yapın kolay bir iş değil siz onu yükleyene kadar kaç kişi kontrol ediyor onu haberiniz yok hadi hata çıktı diyelim bi de nerde çıktı diye tek tek yazılımı deşmek var kolay bir şey değil adam çıkıcak demiş mi demiş istediği zaman çıkarır androiddeki hata dolu romlar gibi değil ki bunlar hatasız yapmaya çalışıyorlar
birader o kadar adam deniyor test ediyor da madem 603'lere fp1 geldiğinde 2. seviye titreşim neden bozuldu? düşünelim ne olmuş olabilir
yok be ne gezer dün iki saat nokia ile görüştüm ağzından bişi çıkmadıFerzan var mı bir gelişme hacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?