Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Kelv1n

Üye
yeni bi klavye var ama ücretli şuanda ....

o kadar şeyi değiştirmişsin şu flash lite ı 5 yapsaydın bari be abi.. görsel güncellemeden çok yazılımsal güncelleme lazım bize.. ama şu menü düzenine de bir el atsan iyi olurdu.. neyse artık şimdilik bu gelenler yeter değişiklik iyidir tuş kilidine bayıldım..

bunun müzik çaları daha güzel
fp2 yi çok sevmeye başladım gelse de 1. nesillere de portlansa

Haydi nokia haydi nokia haydiii ; tam zamanı tam zamanı şimdiii

Ferzan

Üye
neee hala mı yok :S

acaba laf atsam verir mi? ŞŞŞT NOKİA

caglar b

Üye
ya dailymobile de adamlar 15 eylülde 808 için çıktı demişler hatta başka forum siteleri ve symbian türkiye facebook sayfasında paylaşılan bir videoda (adam rusça konuşuyor) 808 de tanıtım yapıyordu acaba rusya ve baltık ülkeleri için 15 eylülde sadece 808 için güncellememi yayınladılar yoksa bu adamların fp2 den 15 eylüldemi haberleri oldu?

7 Eylül'de Navifirm'de kısa süreliğinede olsa 808 için FP2 yayınlandı o arada indiren indirdi indirilen sürümlerden biri Euro1 Turkey Black içindi diğeride Euro3(ülke kodunu hatırlamıyorum) içindi bende Daily'den indirdiğim sürümü telefona yükledim kullanıyorum sağda solda gördüğünüz video'larda bunlara ait 15 eylülde yayınlanan birşey yok herhalde o tarihte haberleri oldu.

hadi nokia cıkart artık sunu ezdirme bizi samsunga ya hadi. Bir sürü sıkıntı var zaten 603 fp1 de bu sorunlar fp2 de hallolmustur insallah

CanKartaL

Emekli Yönetici

Flash ile ilgili değişiklik için önce Adobe'nin işlemcilerimize uygun yazılım çıkartması gerekli ki mobil destek bitti. Yani boşuna flash için umutlanmayın

Flash ile ilgili değişiklik için önce Adobe'nin işlemcilerimize uygun yazılım çıkartması gerekli ki mobil destek bitti. Yani boşuna flash için umutlanmayın
mobil destek bitti diyip ios a "flash player 10.1" çıkartmasını biliyo ama..

dokunmatik ekran titresiminin 2ci seviye de hiç titrememesi soruna düzeltilir umarım bu güncelleme ile :P

fp2 sıkıntılarıyla gelmesin sıkıntılarımızı halletsinde yeter bana.

benim için en önemlisi haritalar gps i yolda doğru düzgün çalışan kaç kişi var 603 ten bahsediyorum

1omer1

Üye
benim için en önemlisi haritalar gps i yolda doğru düzgün çalışan kaç kişi var 603 ten bahsediyorum

Bende 603 Nokia Belle Feature Pack 1 Kullanıyorum Harita ve Navigasyonuda Normal Bir Şekilde Çalışıyor Hiçbir Sorunumda Yok Yani...

okitox

Üye
çalışıyo olabilir de nasıl çalışıyor? benim 603 fp1 den önce 2 sn içinde nokta atışı yapardı şimdi gene yapıyor ama 10km uzakta... bizim sokağın altı yedi sokak ilerisinde gösteriyor beni. sinir bozucu bi durum..

aynen ve birçok kişininde böyle bu yüzden fp2 yi bekliyorum

- - - Eklendi - - -

Bende 603 Nokia Belle Feature Pack 1 Kullanıyorum Harita ve Navigasyonuda Normal Bir Şekilde Çalışıyor Hiçbir Sorunumda Yok Yani...

hiç arabada denedinmi bulması çok sürüyo bazen hiç bulmuy