Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

arkadaşlar 2 gün önce 603üme soft format attım attıktan sonra yazılım güncelleye girdim gelişmiş güncelleme olup olmadığı kontrol ediloyor diyip bi süre bekletiyo bekledikten sonra güncelleme olup olmadığı kontrol edilemiyor daha sonra tekrar deneyin diye bir yazı çıkıyo iki gündür tel böyle düzelmedi gitti

[video=youtube;fZSKIn3jKCE]http://www.youtube.com/watch?v=fZSKIn3jKCE[/video]
Arkadaşlar 603 de ilk defa video fp2 gördüm hadi hayırlısı inşallah hemen çıkar. Tabi fp2 ise tam emin değilim.

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşlar 603 de ilk defa video fp2 gördüm hadi hayırlısı inşallah hemen çıkar.

Arkadaşım bu videodaki telefonda FP2 olduğu kesin değil. *#0000# ü tuşlayıp Nokia Belle Feature Pack 2 yazısını görmeden ben şahsen inanmam FP2 olduğuna. Zaten FP2'ye benzer biryeri de yok.

dert etme bu aralar nokia nın güncelleştirme servisleri kafayı yemiş yarın tekrar bir dene saat 12 gibi olmazsa o zaman seninkinde sorun vardır

ANIL29

Üye
Arkadaşlar 603 de ilk defa video fp2 gördüm hadi hayırlısı inşallah hemen çıkar. Tabi fp2 ise tam emin değilim.
bence bu fp2 değil

sağol kardeşim yarın tekrar denerim

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap

Arkadaşım bu videodaki telefonda FP2 olduğu kesin değil. *#0000# ü tuşlayıp Nokia Belle Feature Pack 2 yazısını görmeden ben şahsen inanmam FP2 olduğuna. Zaten FP2'ye benzer biryeri de yok.

Aksiyona gerek yok şimdi
En Basit açıklama Fp2de toolbarda arama butonuyla beraber toplamda 4 buton olacak.

ky_nukro

Üye

eğer bu fp2 yse ben 2 aydır fp 2 kullanıyorum pro o tuş kilidi

Ferzan

Üye
günaydın herkese... yeni gün hadi bismillah bakalım haftanın son gününde gelecekmi bu zımbırtı

awdil

Üye
Yanındayım ferzan.

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşlar Nokia server'ında FP2 li bir 701 gördüm. Artık geliyor bence Linki kapatmıyorum isteyen girip bakabilir.

Ferzan

Üye
Arkadaşlar Nokia server'ında FP2 li bir 701 gördüm. Artık geliyor bence Linki kapatmıyorum isteyen girip bakabilir.
bende baktım aynısı var bu bilgi nerden alınıyor usta server derken kimin kullandığı telefon bu

- - - Eklendi - - -

bide tarihi dikkatini çektimi beşinci ay daha

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
bende baktım aynısı var bu bilgi nerden alınıyor usta server derken kimin kullandığı telefon bu

- - - Eklendi - - -

Tarih *#0000# tuşladığında çıkan yazılım sürümü tarihi bence. Buradaki telefonlar Nokia'nın Finlandiya daki binasında bulunur. Burda istediğiniz nokia telefonunu bilgisayarınızdan o telefona bağlanıp istediğiniz gibi deneyebiliyorsunuz. O listede adı kırmızı renk ile yazan telefonlar şuan kullanılamıyor. Ayrıca Nokia'nın burada bir hilesi göze çarpıyor. Telefonun açıklamalarına baktığınız zaman telefonda V111.030.0609 sürün numaralı Symbian Belle yazılımı olduğu gözüküyor. Fakat telefonun içinde yüklü olan yazılıma baktığınız zaman V113 numaralı FP2 nin yüklü olduğunu görüyorsunuz.

Heyecanınızı artırmak için kendi telefonumdan birkaç tane resim atıyım size
Buyrun link:

Yazılım ilk çıktığı günden beri kullanıyorum, gelelim çok beğendiğim, eksik bulduğum ve düzeltilmesi gereken yerlere..
İlk olarak kilit ekranı.
Gerek mesaj geldiğinde mesajlara kolay erişim, gerek cevapsız arama geldiğinde numaraya hızlı erişim, gerekse mesajı gönderen veya arayan kişinin ismini direk olarak kilit ekranı üzerinde görme çok iyi düşünülmüş. Eksiz-Hata yok. Muazzam diyebilrim

İkinci olarak klavye.
inanın, mesaj yazarken genelde sadece 2 harf yazıyorum ve gerisini klavye tahmininden giriyorum. bu yazma hızını inanılmaz derecede artırıyor. gerçekten çok iyi

Üçüncü olarak tarayıcı.
Hızda artış var, html5test puanı artmış, yani tarayıcı geliştirilmiş. Bence düzeltilmesi gereken çok ama çok önemli birşey var, bu da geçmiş çoğaldığında adres çubuğuna adres yazarken falan takılma yaşanması. Bence çok önemli bir sorun bu, FP2'de düzeltilmemiş gibi görünüyor. Umarım ilerleyen günlerde bunun için de bir çalışma yapılır.

Galeri.
Açılma hızı oldukça iyi. Resimlerin megapiksellerini, boyutlarını, ve linkte görebileceğiniz gibi birçok derin ayrıntıyı galeriden görebiliyoruz artık. Nfc ile denemedim ama galiba hala dosya seçip gönderme işi yok bu galeride, o da x-plore'ye kalıyor artık

Daha aklıma gelmeyen çok şey vardır tabiki, haa unutmadan. Şarj konusunda gerçekten çok ama çok iyi bir geliştirme yapılmış gibi.
Bana şarjım 1 gün yetmezdi normalde, ama şuan yetiyor

Heyecanla beklemeye devam edin

Tepkiler: Sensation

Ferzan

Üye
o telefona nasıl bağlanıp deneyeiliyorum bunu anlamış değilim walla tam olarak nasıl yapacaz açarmısın bunu az daha

- - - Eklendi - - -

ben bakamadım bana linki direk paylaşır mısın ?bilmiyorum sana beddua mı etsm dua mı etsem . umutlarımı yeniden yeşerttin

CanKartaL

Emekli Yönetici
o telefona nasıl bağlanıp deneyeiliyorum bunu anlamış değilim walla tam olarak nasıl yapacaz açarmısın bunu az daha

Nokia RDA diye ararsan çıkar. Uzaktan pc ile telefona bağlanıp kullanıyorsun.

- - - Eklendi - - -

Burdan nokia hesabıyla giriş yaparak cihazları kullanabilirsiniz.