Nokia Belle FP1 603, 700 ve 701'e Geldi (11.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL29

ANIL29

Üye
bende yükledim şimdi hayırlı olsun arkadaşlar :)

burakos

Üye
yükledim ! güzel oldu ;)

ihsan3535

Üye
bilgisayarımda linux kullandığım için suit kullanamıyorum... haberi görünce telefonu hatsız moda alıp wifi üzerinden güncelledim

LaNegra

Üye
n8 gucelleme varmı peki gelecekmı yada ?

uribaju

uribaju

Üye
programlar işlemci hızını ölçmüyor veritabanında telefonlar ve işlemcileri var sadece yazı yani ölçme ,sınama işlemi yok gibi..

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
n8 gucelleme varmı peki gelecekmı yada ?

N8 e ve eğer 1.nesil cihazlara resmi güncelleme yok şimdilik. Haziran gibi çıkacağı söyleniyor. Ama portlama durumu olur ve fazla sürmez çıkar en geç 3 güne.

• Beğen
Tepkiler: LaNegra
anılbaran

anılbaran

Üye
fp1 symbain carla olmuyo dimi :) symbian bellenin ilk iyileştirmleri yani dimi :D

adela

Üye
benim telefnda buldu ama;
2 defa indirdim 2 de telefonunuzla uygun değil diyor?
telefon hackli..ne yapabilirmki

nofear3458

nofear3458

Üye
tele flaş atacaksın.

ANIL29

ANIL29

Üye
youtube güzel olmuş pc deki gibi izlenebiliyor videolar bide şimdi 603 ün işlemcisi 1.3 oldu mu ??

larten123

larten123

Üye
bu fp1ne oluyo

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
carla değil iyileştirme bu

SheFy

SheFy

Üye
youtube güzel olmuş pc deki gibi izlenebiliyor videolar bide şimdi 603 ün işlemcisi 1.3 oldu mu ??

603 kullanan bazı arkadaşlar güncellemeden sonra hızda baya değişiklik var ddiler işlemci 1.3 ghz olmuştur diye tahmin ediyorum

ANIL29

ANIL29

Üye
603 kullanan bazı arkadaşlar güncellemeden sonra hızda baya değişiklik var ddiler işlemci 1.3 ghz olmuştur diye tahmin ediyorum
aynen çok hızlandı hatta c deki fazızam arttı gereksiz şeyleri silmiş galiba süper oldu telefon :)) bide şu dolby olayı fark ediyo mu daha deneme şansım olmadı

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
birisi ss koysa rica etsek?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yenilikler:
- 20 yeni geliştirilmiş widget
- Yenilenmiş görev yöneticisi
- Geliştirilmiş Seçenekler Menüsü kullanıcı arayüzü
- Daha fazla eğlence deneyimi
- Son sürüm Nokia Haritalar
- HTML 5 destekli daha hızlı tarayıcı
- Dolby Headphone ve Dolby Digital Plus
- Yeni Microsoft uygulamaları
- Daha iyi bildirim çubuğu
- Yeni Qt 4.8
- Genel hız ve performans iyileştirmeleri
- İşlemci hızı 1 GHz'den 1.3 GHz'ye çıkartıldı (sadece 700 ve 701'de!)

Ferzan

Ferzan

Üye
tema efektlerini kapatma yeri yok olmuş nasıl kapatacaz şimdi tema efektlerini :D

Polymath

Polymath

Üye
ARkadaşlar 603 için navifirmde Güncel flash Russian Tr black veya white gelmiştir. Şuan indiriyorum. Bilginize. Ayrıca Tema efektlerini açma kapama mevcut. Ben cameradaki konum bulmayı kapama tuşunu göremedım yalnızca

omerkun

Üye
603 de nokia suitte gözükmüyor fakat telefonda gözüküyo ben telefondan yapıcam şimdi..

Üst Alt