Nokia Belle FP1 603, 700 ve 701'e Geldi (11.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

slant1111

slant1111

Üye
bende gelişmiş yazılım güncellemesi diye gözüküyor telefondan bakınca .. ama benim anlamadığım eyer bu bahsi geçen fp1 güncellemesi ise neden microsoft güncellemesini önce verdiler yada neden fp1 ile birlikte vermediler ? yani bu fp1 güncellemesini yaptıktan sonra benim bildiğim telefonda sonradan yüklenen ne var ne yok silinecek telefon sıfırlanacak yani ozaman bu microsoft güncellemesi ile gelen app lerde silinecek yanlış mıyım ? yoksa saçmaladım mı ? : )

dosyaların falan silinmez :)

okan2055

Üye
arkadaslar yukledm ben hersey guzel ama tarayıcıda fln bı dgsklk yok

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefondan göründü indiriyor şuan :)

---------- Eklendi @ 12:08:44 ---------- Yazıldı @ 12:08:18 ----------

indirdi bile yüklüyor :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tarayıcı arayüz olarak değişmedi zaten performansı arttı sadece ve html5 geldi

erollcelik

erollcelik

Üye
Arkadaşlar resim yokmu.Resim atsın birisi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şuan güncelleniyor cihaz güncelleme bitsin atıcam ssleri

Polymath

Polymath

Üye
işlemci hızını ölçebilecek bir program var mıdır? Kardeş bir baksana artmış mı ?

luckysleven

luckysleven

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hadi ya ben silinsin istiyordum ama ne güzel sıfırlanırdı telefon : ( yani illa bu güncellemeden sonra telefonu temizlemek için soft format atmalıyım ..

ben güncellemeden önce attım softta bişey silinmiyor pek zaten verilerin kalıyor gene güncelleme bitti şuan açılıyor cihaz heyecan dorukta

okan2055

Üye
hic bisey silinmiyo

_ardaa

_ardaa

Üye
Tarayıcı html5 testi görüntüsü, tarayıcı versiyonu ekran görüntüsü, widget ekranı ekran görüntüsü ve phonetinfo ile işlemci saat hızı ekran görüntüsü atabilirseniz iyi olur.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yüklendi çok fazla gözle görülür bir değişiklik yok bazı yerlerde sağdaki 3 çizgi seçenekler şeysi kaldırılmış multi tasking harika mı harika olmuş performans iyileştirmeleri var fakat kamera yazılımı pek değişmedi purewiew olayı yok yani tarayıcı gayet hızlanmış bunuda söyleyebilirim şimdilik

---------- Eklendi @ 12:24:13 ---------- Yazıldı @ 12:21:55 ----------

Tarayıcı html5 testi görüntüsü, tarayıcı versiyonu ekran görüntüsü, widget ekranı ekran görüntüsü ve phonetinfo ile işlemci saat hızı ekran görüntüsü atabilirseniz iyi olur.

html5 test 226 puan

slant1111

slant1111

Üye
ss leri bekliyoruz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bi 10 15 dakikaya koyacağım inşallah

man20

man20

Üye
görünüşe göre pek bi değişiklik yokmuş sadece telefon hızlanmış. hala nesini merak edip resim istiyorsunuz anlamadım :D

slant1111

slant1111

Üye
tarayıcı arkadaşm

luckysleven

luckysleven

Üye
Yüklendi çok fazla gözle görülür bir değişiklik yok bazı yerlerde sağdaki 3 çizgi seçenekler şeysi kaldırılmış multi tasking harika mı harika olmuş performans iyileştirmeleri var fakat kamera yazılımı pek değişmedi purewiew olayı yok yani tarayıcı gayet hızlanmış bunuda söyleyebilirim şimdilik

---------- Eklendi @ 12:24:13 ---------- Yazıldı @ 12:21:55 ----------

html5 test 226 puan

tarayıcı hızlanmış derken operadan daha mı iyi olmuş ? en iyi böyle anlaşılır : ) birde arayüzde hiç mi değişiklik yapmamışlar yahu o 3lü çizgi dışında

birde telefondan güncelleme yaptın dimi ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
evet telefondan yaptım ss atıcam da bu screensnap la nasıl resim çekebiliyoruz bilen anlatsın da çekeyim

polluxea♪

polluxea♪

Üye
beyler 1.nesillere simdilik bsey beklemeyn...1-2 güne cfw yapan arkadaslar tarayıcıyı portluycaklar dailymobile yıkılyo :D 1.nesillere resmi degil ama illegal güncelleme 2 güne gelir merak etmeyin :D

_ardaa

_ardaa

Üye
evet telefondan yaptım ss atıcam da bu screensnap la nasıl resim çekebiliyoruz bilen anlatsın da çekeyim

Uygulamayı açıp hangi tuşla ekran görüntüsü almak istediğini seçiyorsun sonra görüntü kalitesini high seçtikten sonra hide tuşuna basıyorsun.

Üst Alt