Nokia Belle FP1 603, 700 ve 701'e Geldi (11.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
ARkadaşlar 603 için navifirmde Güncel flash Russian Tr black veya white gelmiştir. Şuan indiriyorum. Bilginize. Ayrıca Tema efektlerini açma kapama mevcut. Ben cameradaki konum bulmayı kapama tuşunu göremedım yalnızca

güncelleme yükledikten sonra format atmak gerewkir o zaman tam düzene girmesi için

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
ARkadaşlar 603 için navifirmde Güncel flash Russian Tr black veya white gelmiştir. Şuan indiriyorum. Bilginize. Ayrıca Tema efektlerini açma kapama mevcut. Ben cameradaki konum bulmayı kapama tuşunu göremedım yalnızca
İkisini de bulamadım. Söylerseniz biz de yapalım efektleri.

Ferzan

Ferzan

Üye

güncelleme yükledikten sonra format atmak gerewkir o zaman tam düzene girmesi için

Polymath

Polymath

Üye
İkisini de bulamadım. Söylerseniz biz de yapalım efektleri.

Arkdaşlar yanlış bilgi için özür dilerim bir elimdede c6 01 vardı ondan aklımda kalmış. Tema efektlerını açma kapama seçenekler menüsü dediğiniz gibi yok malesef. Tema efektlerı açık durumda bende bunuda belirtiyim ama kapaması yok

Tekrar söyluyorum 603 için navifirmde uygun flash gelmiştir. Russian Tr black veya whıte

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ALLAH cezanı vermesin nokia. bir tek 1. nesil tellere çıkarmadı :) ama umudu kesmeyelim :)

omerkun

Üye
Heyecan yaptım yüklenemedi gitti bi türlü :D

---------- Eklendi @ 16:23:44 ---------- Yazıldı @ 16:19:24 ----------

Yalnız sayfalar sağ taraftaki çubuktan hareket etmiyor artık illa sayfayı aşağı yada yukarı kaydırmanız lazım.. O kötü olmış.. :(

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
nokia bizi unuttu. :/

Polymath

Polymath

Üye

Daha neden format atıyım kı kardeşim Flashtan sonra. Hardformatı kastedıyorsan ben HardFormat Telefonumu bozduğu ıcın atmıyorum :))

Ferzan

Ferzan

Üye
Daha neden format atıyım kı kardeşim Flashtan sonra. Hardformatı kastedıyorsan ben HardFormat Telefonumu bozduğu ıcın atmıyorum :))

ben güncellemeyi wifi üzerinden yaptım c deki eskiler de olduğu gibi duruyor onun için format atmak gerekirmi diye düşündüm düzenli çalışabilmesi için ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkdaşlar yanlış bilgi için özür dilerim bir elimdede c6 01 vardı ondan aklımda kalmış. Tema efektlerını açma kapama seçenekler menüsü dediğiniz gibi yok malesef. Tema efektlerı açık durumda bende bunuda belirtiyim ama kapaması yok

Tekrar söyluyorum 603 için navifirmde uygun flash gelmiştir. Russian Tr black veya whıte
Konum kapatmayı buldum. Ayarlar>Gizlilik Knm. blgsn. Kamera'ya kydt.

• Beğen
Tepkiler: Polymath
luckysleven

luckysleven

Üye
zil sesleri değişmiş .. hatta son kullandığım zil sesi gitmiş ..
ufak tefek arayüz değişiklikleri olmuş . Mesela ne alaka anlamadım son kullandığım temada mesaj baloncuklarında gelen mesaj bolunu mavi olmuş ..
ben mi bulamadım yoksa kaldırılmış mı bilmiyorum ama tema efektlerini kapatma seçeneği yok .
saatler eklenmiş .. rss ler gelmiş . 2-3 widget eklenmiş
kamera aynı
browser hızı bana aynı geldi . 3g ile test ettim
alta alta 3 çizgiye bastığımızda gelen menünün görseli değişmiş
menüye girdiğimizde ekranı oynatınca kasma , takılma falan yapmıyor artık : )

benim gördüklerim bunlar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
görünüşe göre tarayıcı dışında pek kayda değer bişe yok yinede güzel tarayıcı önemliydi zaten inşallah şarj problemi cıkmaz hızlandırmışlar biraz sanırım bakalım bizede gelecekmi :)

MrExpert

MrExpert

Üye
2.nesillerde değişme yoksa fazla 1. Nesillerde hiç bişe olmaz...

luckysleven

luckysleven

Üye
görünüşe göre tarayıcı dışında pek kayda değer bişe yok yinede güzel tarayıcı önemliydi zaten inşallah şarj problemi cıkmaz hızlandırmışlar biraz sanırım bakalım bizede gelecekmi :)

browser da aynı yine ne varsa operada var :oke:

legend5858

legend5858

Üye
Hoşuma gitti güzel yapmışlar.Tarayıcı da gözle görülür bir artış gördüm.Resimleri upload edecem birazdan.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
browser da aynı yine ne varsa operada var :oke:
way arkadaş yine operaya kaldık desene sen o işlemciyle bunu söylüyorsan biz 680'le ne yapalım bunlar widgetleri özellik sandı sanırım biz onları hackleyerek kurduk zaten sadece şimdi orjinal oldu :D

legend5858

legend5858

Üye

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
browser arayüz olarak aynı performans olarak hızlı

blackcemre

Üye
Html 5 gelmiş.Daha iyi tarayıcı.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar menüde kasmalar giderilmişmi ?

Üst Alt