Nokia Belle FP1 603, 700 ve 701'e Geldi (11.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bize geleceği meçhul ama bekliyoruz bakalım..haziran sonu temmuz başı diyorlar..ama sadece diyorlar..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla bize de diyorlardı geldi hocam gelicektir

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Arkadaşlar tel. Almayı düşünüyorum. 603 ile 700 arasnda kaldm.

Polymath

Polymath

Üye
Arkadaşlar Şimdi sıra geldi hackleyemeye ? Bir önceki sürümdeki hackleme bundada çalışıyor mu deneyen var mı ? Gerçi Xplore yüklenmıyordu

adela

Üye
benim telefnda buldu ama;
2 defa indirdim 2 de telefonunuzla uygun değil diyor?
telefon hackli..ne yapabilirmki

sonunda başardım..ama değdimi bilmiyorum
oviye bağladım eski yazılımı 2.5 saatde indirdim yükledim..
sonra wireles dan arattım buldu yükledi.
sanırım bu yama ..tam cw değil..sanki

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ya bari bizim tellere de bi güncelleme çıkarsalar sadece menüdeki kasılmalar giderilse yeter ya :/

_ardaa

_ardaa

Üye
ya bari bizim tellere de bi güncelleme çıkarsalar sadece menüdeki kasılmalar giderilse yeter ya :/

Bizlere de yani 1. nesillere de önümüzde ki aylarda bir güncelleme gelecek ama gelecek olan fp1 mi yoksa başka bir şey mi henüz tam belli değil.

Ferzan

Ferzan

Üye
Arkadaşlar Şimdi sıra geldi hackleyemeye ? Bir önceki sürümdeki hackleme bundada çalışıyor mu deneyen var mı ? Gerçi Xplore yüklenmıyordu

x-plore yerine nokia file browser kullandım hackledim ben :D

hakan_710

hakan_710

Üye
güncelleme yapan arkadaşlar kontrol edeiblir mi acaba mesaj sorunu giderilmiş mi? mesajlar sorunsuz iletiliyo mu?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
güncelleme yapan arkadaşlar kontrol edeiblir mi acaba mesaj sorunu giderilmiş mi? mesajlar sorunsuz iletiliyo mu?
eskiden bi ara çok sık yapıyordu deli ediyodu beni kaç kere lanet okumuşumdur, sonra azaldı bazen yapıyodu. Şimdi ise FP1 ile sorun yok gibi görünüyor.

savas_yal

savas_yal

Üye
c7 yede gelecekmi bu güncelleme :)

hakan_710

hakan_710

Üye
eskiden bi ara çok sık yapıyordu deli ediyodu beni kaç kere lanet okumuşumdur, sonra azaldı bazen yapıyodu. Şimdi ise FP1 ile sorun yok gibi görünüyor.
cvp için teşekkürler hayırlı olsun güle güle kullanın umarım bizede bşeyler düşünür nokia

hakan_710

hakan_710

Üye
işin yoksa şimdi günlerce güncelleme gelecek mi diye bekle :D dermişim o günler eskide kaldı :)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
küçük emrah moduna girdik :) :)

Üst Alt