sanırsam baba carlayla geçersiniz 1.3 ghz e
valla belli değil usta ama hissedilir bir performans artışı var onu söyliyim
ya şimdi 700 çok küçük gelebilir 603 te ne bilim en güzeli 701 al sen..Arkadaşlar tel. Almayı düşünüyorum. 603 ile 700 arasnda kaldm.
benim telefnda buldu ama;
2 defa indirdim 2 de telefonunuzla uygun değil diyor?
telefon hackli..ne yapabilirmki
ya bari bizim tellere de bi güncelleme çıkarsalar sadece menüdeki kasılmalar giderilse yeter ya :/
Arkadaşlar Şimdi sıra geldi hackleyemeye ? Bir önceki sürümdeki hackleme bundada çalışıyor mu deneyen var mı ? Gerçi Xplore yüklenmıyordu

x-plore yerine nokia file browser kullandım hackledim ben![]()
eskiden bi ara çok sık yapıyordu deli ediyodu beni kaç kere lanet okumuşumdur, sonra azaldı bazen yapıyodu. Şimdi ise FP1 ile sorun yok gibi görünüyor.güncelleme yapan arkadaşlar kontrol edeiblir mi acaba mesaj sorunu giderilmiş mi? mesajlar sorunsuz iletiliyo mu?
cvp için teşekkürler hayırlı olsun güle güle kullanın umarım bizede bşeyler düşünür nokiaeskiden bi ara çok sık yapıyordu deli ediyodu beni kaç kere lanet okumuşumdur, sonra azaldı bazen yapıyodu. Şimdi ise FP1 ile sorun yok gibi görünüyor.
link atarmısın o program nerde ?
işin yoksa şimdi günlerce güncelleme gelecek mi diye bekledermişim o günler eskide kaldı
![]()
nokia bizi harbiden unuttu 
c7 yede gelecekmi bu güncelleme![]()

yaşlandık be hakanişin yoksa şimdi günlerce güncelleme gelecek mi diye bekledermişim o günler eskide kaldı
![]()
yine port olayı çıkacak heralde