microsoft apps yuklumu
kaldir onları arkadaşım
kill me programından arka planda calisan uygulamaları teker teker kapatmayı denedim ve her defasında net için bağlantı isteyen dosyayı c/sys/bin klasörndn sildim düzeldi. Herhalde o dosyadn dolayı öyle oluyormuş 
çok özür dileyerek bi soru sormak istiyorum belki soru cevaplandı daha önce ama yardım eden olursa çok sevinir şimdiden teşekkür ederim. Belle güncellemesini yaptıktan sonra Run keeper, google haritalar gibi bi çok uygulama çalışmaz daha doğrusu GPS kullanarak çalışan uygulamalar sorun hata vererek çalışmamaya başladı bunun düzelmesi için ne yapmam gerekli? yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
arkadaşlar telefonu hacklesem garantisi gidermi yardım edin
Gitmez. Cihazınızı garantiye gönderirken ürün kodunuza göre navi'den orjinal dosyaları indirip flash atıp o şekilde servise verin..
belle güzel de pek içime sinmedi geri dönüşümü de yok. açıkçası geçmeyen varsa olduğu yerde kalsın, mağaza yüklemelri hele bir de agry birds yüklemelri olmuyor olnalar da zar zor. sinir hastası olmak istemiyorsanız geçmeyin öyle yeni bir deneyim falan çok iddialı zaten.
arkadaşım neden yanlış yönlendirme yapıyorsunuz ne var bu flahs ta anlamıyorum flahsa gerek yok ayarlardan veri sil geri yükle demen yeterli veya *#7370* yap

Sakin ol sinirlerine hakim ol paşa. Belkide farklı kod ile yüklemiş olma olasılığına karşı yazdım. Ne bu şiddet bu celal![]()

flahs atmayı bilen var birde bilmeyen var en küçük bir sorunda flahs at demek yanlış olur.flahs son çare olarak önerilmeli bence
c6 -01 e belle yükledim ama navigasyon haritalar kısmı uydu görümünü nasıl getireceğiz arkadaşımın n8 de resmen google eart daki gibi şehir gözüküyor c6-01 denasıl yapılıyor bilen varsa anlatabilirmi