Nokia Belle: Aynı cihaz. Yepyeni bir deneyim.

Sponsorlu Bağlantılar

evrendincel

Üye
saol kardes

WebStyle

WebStyle

Üye
Dün gözüme çarptı orjinal belle'de yine bug var. Mesela video kısmına giriyoruz. herhangi bir filmi izlemek için üzerine tıkladığımızda bazen sağ üstte bulunan dünya simgesine gelip mağaza menüsüne atıyor. Bu sorun sızdırılmış bellede de vardı. Problem giderilmemiş..

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar ben belleyi öce nokia suitden sonra flahs la yükledim gördüğüm tek sorun ses komutlarıydı dedim heralde güncelleme eksik sonra baktım müzik sesleride kısık direk müşteri hizmetlerini aradım dedim müzik sesleri çok kısık sanki 6600 kullanıyorum müziklerde bu şekildeyse sabah o alarm beni nasıl uyandıracak dedim okadarmı kısık dedi evet dedim ikinci problemde önceden arama tuşuna basık tutunca ses komutu devreye giriyordu şimdi girmiyor dedim oda kendi telefonunda denedi gerçekten olmuyormuş dedi demem o ki müşteri hizmetleride bilgisiz yani bizlerden farkları yok hatta bizden daha kötü durumdalar ses komutunu widget olarak bekleme ekranına atanıyormuş aratık ve ses sorununuda flahs atınca düzeldi ve her videoyu rahatlıkla oynatıyor nokia suitle güncelleme yapmayın onda bir hata var heralde flahs atın hem daha güvenli hemde daha hızlı oluyor

WebStyle

WebStyle

Üye
Evet bende zaten flash yöntemi ile kurulumu yaptım. Navi'den N8'e dosyaları indirdim flashladım. Zaten videoları açmasında herhangi bir problem yok. Bu problem her zaman olmuyor arada bir oluyor. Aynı sorun daha önce sızdırılmış bellede de mevcuttu.

andreoni

Üye
Arkadaşlar nasıl belle kurulacağını anlatmıştım oviden. Hala da soranlar var enteresan. Ben yaparken hiç bir yeri okumadım nasıl yüklenir diye. Bağladım bilgisayara ovi ne diyorsa yaptım. Nasıl yapamıyorsunuz hata alıyorsunuz anlamadım gitti valla. Ben ovi den yükledim bahsedilen hatalarda dahil hiçbir sorun yaşamıyorum. Ne o öyle flash lar falan gereksiz. Sadece sertifika sorununu çözdüm bide tema efeklerini ekledim kullanıyorum. Tarayıcı içinde kendi tarayıcısı zaten iyi başka tarayıcılar yüklemeye gerek yok. Gameloft un oyunlarından birkaçını da yükledim bu arada.

Bağlantı olayına gelince sadece wi-fi kullanmak istiyorsanız ekranın üstünden aşağı çekince çıkan menüden mobil data verisini gösteren soldaki simgeyi kapattığınız zaman (tabi wi-fi aktif olacak) sadece wirelles bağlantısını kullanır. Uygulamalar şebeke erişimine izin verilsin mi diye sorduğunda evet seçseniz bile bağlanmıyor.

lak55

lak55

Üye
Arkadaşlar merhaba. Telefonum nokia c6-01. Son güncelleme nedir hangisir nerden nası indirip güncelleyeceğim bir yardım edermisiniz. Yani son çıkan güncelleme hangisi acaba. Yani telefondan yazılım güncellemeye girdiğimde güncelleme yok diyor. Şimdi telefonun işletim sistemini nası güncelleyeceğim yani bu Belle'yi nası kuracağım telefona ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
internet yada wifi bağlantısı için ikisinide açın hangisine bağlanmak istiyorsan ayarlardan öncelik olarak onu seç bağlantılardan birini kapalı konumda tutunca hata verebiliyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaşlar merhaba. Telefonum nokia c6-01. Son güncelleme nedir hangisir nerden nası indirip güncelleyeceğim bir yardım edermisiniz. Yani son çıkan güncelleme hangisi acaba. Yani telefondan yazılım güncellemeye girdiğimde güncelleme yok diyor. Şimdi telefonun işletim sistemini nası güncelleyeceğim yani bu Belle'yi nası kuracağım telefona ?

ovi süitten güncelleyebiliyosun

ozan48

Üye
:d:Symbian ın ANNA sını BELLE diler...

lak55

lak55

Üye
Güncelleştirme yaptım. Ama öğrenmek istediğim bikaç bişey var. Pek anlamıyorum telefondan da.

- Güncelleştirmeden önce evde kullandığım kablosuz ağ'a bir kere şifre girmiştim ve her wifiden nete girmek istediğimde şifre girmeden direk ağ'a bağlanıyordu. Ama şimdi her girdiğimde ağ'ın şifresini istiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Yani ağ'ın şifresini bir kez gireyim ve her girdiğimde direk bağlansın. Hep şifre soruyor şimdi. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

- Birde bu güncellemeyi yaptıktan sonra ayar yapılması gereken şeyler var mıdır ? Varsa onları bende yapayım.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
önceki wlan aglarını sil sonra üst bardan wifiyi aç ve tarama yap

lak55

lak55

Üye
önceki wlan aglarını sil sonra üst bardan wifiyi aç ve tarama yap

Hocam önceki ağları nerden nasıl siliyoruz. Baya karışık geldi bir türlü ayarlayamadım bu wlan şifre ayarını. Her girmede şifre istiyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ayarlar+baglantı+ayarlar+ag hedeflerını kontrol et baglandıgın wlan öncelık olmalı

lak55

lak55

Üye
Teşekkür ederim hocam oldu.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah arkadaşım

buraq61

Üye
belleye geçmek için önce annayı yüklemem mi lazımdı? galiba öyle oldu:)

tolunay378

Üye
belle çok iyi :)

karadag63

karadag63

Üye
selam :) ben c6-01 belle kulanıyorum ama telefondaki mobil veri açık olduğu sürece net e bağlanıyor. ekrandaki widgetlerim de net gerekmiyor. artık arka planda gizli olarak çalışan bir uygulamadan mı çözemedim bi türlü. bu konu hakkında görüşlerinizi beklerim. teşekkürler...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
microsoft apps yuklumu

Üst Alt