Nokia Belle: Aynı cihaz. Yepyeni bir deneyim.

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bir dene arkadaşım pc masaüstüyse arka girise tak sorunun çözülecektir

----------Eklendi @ 00:39:49 ---------- Yazıldı @ 00:30:52 ----------

ayrıca baglantı koptu uyarısı verırse tele dokunma devam ediyor yüklemeye

onuc0bir

onuc0bir

Üye
ozggurr BINBASIM EN KISA ZAMANDA BANA KISA BI MALUMAT VERIRMISIN BURDAKI GUNCELLEMEYI YUKLERSEK NE OLUYOR.?SIMDIDEN TESEKKURLER.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
neymişki o

onuc0bir

onuc0bir

Üye
sayfa 17 de soylemis.nokia maps suit 2.0 .bunu yuklememe gerek varmi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bence gerek yok arkadaşim

onuc0bir

onuc0bir

Üye
tesekkur ederim.

Cahit uyanık

Cahit uyanık

Üye
bende şimdi yükledim belleyi hiç bi problem gözükmüyo.bazı yükleyemeyen arkadaşlar baglantı kopuyo felan demişler öyle olan arkadaşlara tavsiyem yükleme başladıktan sonuna kadar tele yada pc ye hiç dokunmasınlar.zaten bunu nokia suitede belirtyo dokunmamak gerektiğini. işlem benm internet yavaş olmasına rağmen 35-40 dkkada bitiyo.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gelde anlat işte arkadaşım

drunkgriffon

Üye
eyvallah hocam deneyemedim şuan ama deneyince yazarım :)

ummit55

Üye
bizde öyle yapıyoruz zaten güncelleme yaparken telden oyun oynuyor felan değiliz ama faydası yok işte

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kızmana gerek yok arkadaşım bizimde başımıza geldi yardımcı olmak istiyoruz

cihan628

cihan628

Üye
ne güzel anlatmışlar yalan yaa adam gibi kurulmuo bile allahını seven biri sölesin nası kurdunuz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne güzel anlatmışlar yalan yaa adam gibi kurulmuo bile allahını seven biri sölesin nası kurdunuz

arkadaşım bizdede hata oluştu elbetteki hata verırse dokunmayın tele diyoruz bu aşamada zaten

myway.

Üye
arkadaşlar symbian belle yazılımını nokia suite den yükledim ama dil ingilizce. nasıl türkçe'ye çevirebilirim?

cihan628

cihan628

Üye
peki nbak kardeş güncelleme gelcekmi tekrar düzeltilmek için

burak1710

burak1710

Üye
merhaba arkadaşlar
nokia c6-01 kullanıcısıyım Belle yi yükledim anna ya göre gayet hoş ve hızlı bir sistem tavsiye edebilirim ama bir iki tane sorun olacak yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
1-)Bir süre sonra Wifi bağlanırken direk bağlantı kurulamıyor diyordu modem pc resetledim ancak son çare olarak telefonuma *#7370* ile telefonumu formatladım düzeldi ancak bunun tek çözümü bu mu ?
2-)hava durumu widgeti aradım bulamadım
3-)telefonumda sadece wifi kullanarak internete girmek istiyorum yani şebekenin internetini kullanmak istemiyorum nasıl ayarlayabilirim ?
forumda yeniyim sorular daha önce sorulduysa affola

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
internete tarayıcıdanmı operadanmı girıyosun

evrendincel

Üye
arkadaslar konu dısı bılıorum ama ılgılı konu yada konular bulamadım nokia C7 kullanıorum bı sorunum war ılgılı baslık warsa admın arkdaslardan rica etsem yada burdan da paylasabılırım
29 ocak tarıhınde aldım telefonumu mediamarkt adanadan
bıkacgun once ekranın ıcınde tozlar gırıdıgını farkettım gunes ekrana vurdugunda cok bellı oluor acaba aldıgım yere gotursem urun degısımı talep etsem kabul gorurmu
ayrıca menu tusuna bastgımda algılaması calısması cok ıyı ama hanı tık tık basılmıor sankı basılı kalmısta algılaması ıcın ekstra bır yuk uygulamak gerekıor gıbı
ayrıca arama tusları(yes-no) sabıt deıl gıbı yerınde oynuor ve ekranla bırlestgı yere surtup ses cıkartıor

ılgılencek arkadslara sımdıden cok tesekkur ederım ii aksamlar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
götürmende fayda var ekranın içine toz kullanmayla girmez

Üst Alt