SalihByk
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaslar bunu yüklemenizi önermiyorum çünki bağlantılara girmiyor buda...
bendede aynı sorun var menüden bağlantılara girmiyor sadece telin sağ üst köşesindeki kısayolu kullanınca giriyor birde nokia mapın wifi bağlantı seçeneği yokTelefon yönetimi / bağlantılara wifi ye felan bi kaç kere gir çık atıyo menüye felan ben cok ugraşdım
Beyler Symbian^Anna v7'ye 0 Uyumlu Dil Dosyası Aşağıdakidir , NFE İle Gömdükten Sonra Mesaj Sorunu , Müzik Çalar Sorunu Olmadan Rahatlıkla Kullanabilirsiniz , Ben 1 Gündür Kullanıyorum ne Bir Donma Var Ne Bir Hata Ne De Bug , Ayrıca İngilizce Dilleri Dışında Bir Dil Seçerseniz Klavye Türkçe Olur , Hiçbir Şekilde Onda Da Hata Vermemektedir , Keyifli Kullanımlar ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
üstat bunun v01 ini 007 olan fwdeki v01 adına benzet 007 nin dosyalaryla at gitsn
kardeş link niye açılmıyor
Arkadaşlar Anna v7 yi kurdum ve tr haline getırdım elbetkı gozden kacan yerler vardır
hız ve dokunmatık olarak super ama gorsellık veya fazladan bı ozellıgı yok omega v4.6 daha guzeldi tek sorun t9 turkce olmadı onuda tr yapabılen olursa sımdıden ellerıne saglık dıyorum =)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızm-356 klasorunu rarladım hepsi ıcınde sıze sadece flaslamak kalıyo =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?