Nokia Anna Symbian v7 CFW 5800 TR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Anna Symbian v7 CFW 5800 TR

Arkadaşlar Anna v7 yi kurdum ve tr haline getırdım elbetkı gozden kacan yerler vardır
hız ve dokunmatık olarak super ama gorsellık veya fazladan bı ozellıgı yok omega v4.6 daha guzeldi tek sorun t9 turkce olmadı onuda tr yapabılen olursa sımdıden ellerıne saglık dıyorum =)

m-356 klasorunu rarladım hepsi ıcınde sıze sadece flaslamak kalıyo =)​

hakanLp07

hakanLp07

Üye
hangi dil dosyasını kullandn :D

wadegame

wadegame

Üye
kardesım ımdadıma yetıstın cok tesekkur ederım sabahta arkadasın ıngılızce versıyonunu ındırmıstım cok ama cok sagol

caner991

Üye
Telefon yönetimi / bağlantılara wifi ye felan bi kaç kere gir çık atıyo menüye felan ben cok ugraşdım

Üstat

Üye
bunun v52.0.007 si yok mu?

hakanLp07

hakanLp07

Üye
üstat bunun v01 ini 007 olan fwdeki v01 adına benzet 007 nin dosyalaryla at gitsn :D

----------Eklendi @ 23:23:09 ---------- Yazıldı @ 21:24:31 ----------

arkadaslar bunu yüklemenizi önermiyorum çünki bağlantılara girmiyor buda...

SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi

arkadaslar bunu yüklemenizi önermiyorum çünki bağlantılara girmiyor buda...

hacı bende oyle bı sorun yok sorunu kendınde ara derım ben fw sorunsuz kendı fw m degıl ovmuyorm ama oyle bı sorun yok bende hersey sorunsuz

hakanLp07

hakanLp07

Üye
hmm bi kaç kere tıklıyosn baglantılara öyle acıyor çok byk sorun degl yinede klavyeyi flnda tr yapsak gzl olucak

degirmenci01

Üye
Telefon yönetimi / bağlantılara wifi ye felan bi kaç kere gir çık atıyo menüye felan ben cok ugraşdım
bendede aynı sorun var menüden bağlantılara girmiyor sadece telin sağ üst köşesindeki kısayolu kullanınca giriyor birde nokia mapın wifi bağlantı seçeneği yok

Nissan 350 Z

Nissan 350 Z

Üye
Beyler Symbian^Anna v7'ye %100 Uyumlu Dil Dosyası Aşağıdakidir , NFE İle Gömdükten Sonra Mesaj Sorunu , Müzik Çalar Sorunu Olmadan Rahatlıkla Kullanabilirsiniz , Ben 1 Gündür Kullanıyorum ne Bir Donma Var Ne Bir Hata Ne De Bug , Ayrıca İngilizce Dilleri Dışında Bir Dil Seçerseniz Klavye Türkçe Olur , Hiçbir Şekilde Onda Da Hata Vermemektedir , Keyifli Kullanımlar ...

• Beğen
Tepkiler: chucky43
phasan

phasan

Üye
n97 için varmı acaba

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Beyler Symbian^Anna v7'ye 0 Uyumlu Dil Dosyası Aşağıdakidir , NFE İle Gömdükten Sonra Mesaj Sorunu , Müzik Çalar Sorunu Olmadan Rahatlıkla Kullanabilirsiniz , Ben 1 Gündür Kullanıyorum ne Bir Donma Var Ne Bir Hata Ne De Bug , Ayrıca İngilizce Dilleri Dışında Bir Dil Seçerseniz Klavye Türkçe Olur , Hiçbir Şekilde Onda Da Hata Vermemektedir , Keyifli Kullanımlar ...

Dil dosyasını nasıl entegre edeceğiz?

hakanLp07

hakanLp07

Üye
yani sende 07 olan fw varsa onun rofs2 v01 olan dosya harici al rm356ya at bu indiricegn fwnin v01 ni al o önceki 07 nin adını yaz benzet yani rm356ya at . ama snnki 07 101 yüklenmesi lazm :S

Üstat

Üye
neyse bakalım sağolasın :)

ibrahim008

Üye

Arkadaşlar Anna v7 yi kurdum ve tr haline getırdım elbetkı gozden kacan yerler vardır
hız ve dokunmatık olarak super ama gorsellık veya fazladan bı ozellıgı yok omega v4.6 daha guzeldi tek sorun t9 turkce olmadı onuda tr yapabılen olursa sımdıden ellerıne saglık dıyorum =)

m-356 klasorunu rarladım hepsi ıcınde sıze sadece flaslamak kalıyo =)​
kardeş link niye açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt