Kaworu Nagisa
Üye
tüm firmalar yapmıyor mu zatenMs den ders alıp açılışa gerekli özeni göstereceklerine inanıyorum bnce ilk seri bomba gibi gelir sonra yine aynı taktiğe döner sat eskit yenisini aldır
Nokia bence gayet iyi olacak ama ülkrmize ne zaman gelir bilinmez...ben de bu aralar telefon bakıyorum. Nokia ne tanıtacak merak ediyorum açıkcası çok bir beklentim yok ama. ince eleyip sık dokuyarak bir telefon alacağım. mümkün olduğunca uzun ömürlü olması gerekiyor.
Ya fiyat performans ürünü olaun yine tutulurcihazları küresel çapta satışa çıkartacak bizdeki dağıtım firmalarıylada anlaştı yani gelir bize de
şu samsung quallcomma karışmasaydı mwcde üst düzey cihaz çıkartacaktı ama alt seviye ve modernize edilmiş 3310la idare edecekler.
umarım quallcomm seneye kendi işini kendi görür geçen sene mwcnin şampiyonu iken bu sene samsunga çalışıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yeni nesil 3310 buymuş 2 mp kamera -led flash- hafıza kartı takılabilme max32 gb-sybian 30 işletim sistemi
sizce nasıl?
Yedek telefon olarak iyi hem bilirsin nokia nın 2 si 5 mp bedeldir5 mp kamera koysalar iyi olurdu.
carl zeiss sağolsunYedek telefon olarak iyi hem bilirsin nokia nın 2 si 5 mp bedeldir
Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buram buram bilgisizlik kokuyorYedek telefon olarak iyi hem bilirsin nokia nın 2 si 5 mp bedeldir
Ne alakaBuram buram bilgisizlik kokuyor
Nokia'nın girişi basit oldu iddiasız çıktı biraz. Şuan galaxy s8i bekliyorum kafamda o var eğer nokia sağlam telefonlar çıkartırsa daha sonraki telefonum kesinlikle Nokia olur.
Nokianın iddialı giriş yapamamasının ana nedeni samsung zatenNokia'nın girişi basit oldu iddiasız çıktı biraz. Şuan galaxy s8i bekliyorum kafamda o var eğer nokia sağlam telefonlar çıkartırsa daha sonraki telefonum kesinlikle Nokia olur.
Nokia'nın şahlandığı dönemlerde de kıytırık kameraları vardı dönem içinde vasat telefonları vardı.Nokia bazı modellerinde carl zeiss lens kullandı fakat sadece isim olarak kullandı. carl zeiss iyi lensler yapan bir firma fakat ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı ortalama fiyata sahip bir Nokia cihazda nasıl kaliteli bir lens kullansın ? Sadece marka algısı yapmaktan öteye geçemiyor.Nokia bana göre hiç bir zaman dönemi içerisinde en iyi kameraya sahip cihaz olmadı. Sadece lens adını telefonun arkasına yazmakla olmuyor o işlerNe alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?