oy oy can gözünü sevem yapma
Bak güzel kardeşim benim niye ceza aldığımı bilen bilir,cezama sebep olan kişi süresiz ban yemiştir. Söylediklerimde de ne tahrik var ne hakeret ben kendimce eleştirimi yaparım gerisi beni bağlar. Sen cihazını kullan işini görüyosa benim lafım seni niye rahatsız ediyor? Ben neo v yi eleştirmedim androidi eleştirdim benim dediklerimin doğruluğunu da herkes bilir,androidin kronik sorunudur iyi optimize edilmemesi özensiz kodlanması. Rom atıyor musunuz,root atıyor musunuz hatta kernel yapıyor musunuz? Evet. E daha ne bunları normalde geliştiriciler yapıyor son kullanıcı değil. Ben Nokia patronu değilim,fun boy hiç hiç değilim,Nokia nın yanlışlarını da çatır çatır eleştirdim eleştiririm de bilen bilir. Sen kodla uğraşma ama yazılım mühendisi olarak ben uğraşıyorum(nokta) bu da size son yorumum.

Şurda 2 bilemedin 4 fanboy kaldı. Yakındır beklemekteyim...
Tester'miş. Hah! Kendilerinden haberleri yok.
Şurda 2 bilemedin 4 fanboy kaldı. Yakındır beklemekteyim...
Tester'miş. Hah! Kendilerinden haberleri yok.
niye ceza aldığın belli oluyor bende neo v kullanıyorum benim kodla işim yok ben telefonu kullanırım biz testerız da siz sanki nokia patronusunuz
Arkadaşlar ben nokia kullanıyorum yaş 35 Bunuda belirteyim mesaj yazdığım alanlara bakın hepsi nokia bölümü daha android bölümüne Bir tane mesaj atmış değilim isteyen istediğini kullanır böyle ergen tavırlarıyla adamı şekile sokmayın tamam Bir forum sitesi olabilir ama kalp kırmadan yazın daha ben telefon kullanırken emekleyen arkadaşlar şimdi başımıza prof kesildi yapmayın ayıp herkes herkese saygı duysun sizleri ve maxicebi seviyorum

Arkadaşlar ben nokia kullanıyorum yaş 35 Bunuda belirteyim mesaj yazdığım alanlara bakın hepsi nokia bölümü daha android bölümüne Bir tane mesaj atmış değilim isteyen istediğini kullanır böyle ergen tavırlarıyla adamı şekile sokmayın tamam Bir forum sitesi olabilir ama kalp kırmadan yazın daha ben telefon kullanırken emekleyen arkadaşlar şimdi başımıza prof kesildi yapmayın ayıp herkes herkese saygı duysun sizleri ve maxicebi seviyorum

Millet aldı yürüdü.. Android kullanmadığı sürece Nokia'nın düşüşü devam edecek gibi görünüyor.. WP nin tutacağını sanmıyorum..nokıa bu zamanda artık kaybettı bu son dırenıslerı samsung apple sony varken donanımlı cıhazlar varken nokiayı kullanıcak sanmıyorum eskıden olsa evet herkes nokıacıydı sımdı kımsenın elınde nokıa gormuyorum ya samsung ya apple androıdde olsa nokıa kaybettı artık bence

MeeGo gibi bir sistem ellerindeyken ve hala satın alacak çok insan varken neden android e geçip lisans parası versin ki ?
Evet çok yanlış yaptılar MeeGo çok güzeldiMeego devam etselerdi keşke. Çok iyi olurdu.

Millet aldı yürüdü.. Android kullanmadığı sürece Nokia'nın düşüşü devam edecek gibi görünüyor.. WP nin tutacağını sanmıyorum..
Elbette belirli bir kitlesi var ama Android artık küresel bir sistem..
Nokia diğer işletim sistemleri ile kaybetmeye devam edecektir arkasında Microsoft bile olsa Google ile yarışamaz..
Androide geçti diyelim.. Bu seferde Nokiayı yönetenlerin zihniyeti yüzünden bu platformda da pek iş çıkarabileceğini sanmıyorum çünkü adamlarda nası bi kafa yapısı varsa hep arkadan gelmeye alışmışlar.. Biri yapsın biz bir sene sonra yaparız gibi bir sistemleri var..
Nokianın bir mucizeye ihtiyacı var..
- - - Eklendi - - -
Diğer firmaların artık ''geçen senenin teknolojisi'' diye nitelendirdiklerini Nokia '' Amiral Gemimiz'' diye nitelendiriyor.. Böyle bir firmaya Apple iOs'u verse onu bile harcarlar..
Görünen köy klavuz istemez arkadaşlar

Evet çok güzel inşallah yazık olmaz yani hala alıcısı var halbuki bu halde iken bilemeego çok kullanışlı ve çok eğlenceli bir arayüzü var![]()

simdiki haliyle alıcıyı artırır artık baya
Evet çok güzel inşallah yazık olmaz yani hala alıcısı var halbuki bu halde iken bile![]()

Stresin tavan yapmışsa gelip burda android'e laf çarpmanın bir manası yok. Kod kirliliğiymişte şuymuşta buymuş.. Sen pazar payına bak? O kod kirliliğin yaptığı işlere bir bak? Sonra gel burda ahkam kes bana. Şimdide tutturmuşlar bir kod kirliliği diye. Mutlaka kendinizi avutacak birşey buluyorsunuz arkadaş. Şunun şurası kötü burası kötü diye.. Sony daha açıklama yapmadı yanılmıyorsam nerden anladın Jb yayınlamayacağını?
Şu görünen Nokia tablosunda N8 son nokiam..
Ve bunları Nokıa kullanıcısı söylüyor ... +1![]()