Nokia Android mi oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

NeoV

Üye

ics alması jb yi de alacağını garantilemez. Sony günde 2 tane model çıkarıyor eskileri paso güncellese yeni cihazı kim alsın? Geç sen o işleri jb de 60 fps i görüyor cihazlar neo v hayatta tartmaz onu. Benim eleştirimi eleştirme hakkın yok. Bana göre kod kirliliği optimize edilmemiş bir yazılım istediğin kadar savun bu değişmez. O yüzden yorma kendini.

Göreceğiz. Hadi almadı diyelim custom rom ne güne?
İyi forumlar..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Göreceğiz. Hadi almadı diyelim custom rom ne güne?
İyi forumlar..

Öyle custom romla avunursunuz işte anlatmak istediğim bu sizler optimize edilmemiş üzerinde çalışılan bir yazılımın testerlarısınız.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Nokia androide geçmez geçemez geçmemeli. Geçerse ben akılsız telefon kullanırım gene de o kod kirliliğini kullanmam arkadaş.
Aynen katılıyorum sana.
Bu arada geçmiş olsun. Cezan bitmiş.

handci04

handci04

Üye

Öyle custom romla avunursunuz işte anlatmak istediğim bu sizler optimize edilmemiş üzerinde çalışılan bir yazılımın testerlarısınız.

niye ceza aldığın belli oluyor bende neo v kullanıyorum benim kodla işim yok ben telefonu kullanırım biz testerız da siz sanki nokia patronusunuz

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
niye ceza aldığın belli oluyor bende neo v kullanıyorum benim kodla işim yok ben telefonu kullanırım biz testerız da siz sanki nokia patronusunuz
Bazi kendini bilmezler insanin sinirleriyle oynayinca ceza almamak elde olmuyor işte. :nono:

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Geçmez nokia androide.

NeoV

Üye
Şurda 2 bilemedin 4 fanboy kaldı. Yakındır beklemekteyim...
Tester'miş. Hah! Kendilerinden haberleri yok.

backwater

backwater

Üye
o zaman nokia meego yu tekrar piyasaya sürer ya da air gibi bi arayüzle çıksa daha iyi olur bence :D android felan boş iş ,bana göre hiç iyi bi işletim sistemi değil, sadece nokia ve iphone hariç diğer bütün telefonlarda hatta çin telefonlarında bile kullanıldıgı için çok tutulmuş sayılıyor bence, basit bi sistem olmasa çin malı telefonlarda da olmazdı, google para gelsin de hangi telefon kullanırsa kullansın gibi bi yaklaşım yapıyor android için bence......

xPaSHax

xPaSHax

Üye
nokıa bu zamanda artık kaybettı bu son dırenıslerı samsung apple sony varken donanımlı cıhazlar varken nokiayı kullanıcak sanmıyorum eskıden olsa evet herkes nokıacıydı sımdı kımsenın elınde nokıa gormuyorum ya samsung ya apple androıdde olsa nokıa kaybettı artık bence

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
lgkg300

lgkg300

Üye
Ya arkadaşlar neyin kavgasını yapıyoruz biz kullanıcıyız isteyen istediği telefonu alır kullanır. kimisi sırf kamera icin telefon alır işletim sistemi adamın umrunda bile degildir

kimisi rahat yazmak icin klavyeli telefon alır... yani demek istediğim herkes bildiğini okuyor

bize düşen bütçemize en uygun ve beklentilerimizi karşılayan bir telefon almak... biz ne Nokia android e geçer mi geçmez mi yok symbian yok android kavgası ile neden kırıyoruz birbirimizi

avam söylemi ile telefon alırken kazık yemeyelim de bunlara fuzuli para kaptırmayalım

vesselam....

futbol123

futbol123

Üye
Zamanında geçseydi şuan satış rekorları kırıyor olurdu.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
keske androıde gecse ıyı olurdu

Elektr0

Elektr0

Üye
arkadaşlar Nokıa'da para kazanmanın peşinde ve kaar yapmak zorunda.. windows phone ile işler yürümez ise tizen'e geçmez popüler degil...meego ya geçmez popüler degil kendisine lisans üreti bile ödetecek olsa para kazandıacak tek OS android her ne kadar windows phone dan kötü bile olsa , İos 'un çakması da olsa ve/veya kod kirliligi olsa da android popülerlik kazandı bu reklamlar seyesinde gittikcede gelişecektir...reklamın iyiside kötüsüde olmaz bilirsiniz android çok kötü dersiniz size göre kötüdür androidi bilmeyen biri inceler hoşuna gider kullanır ve reklam olur popülerlik kazanır... ben demiyorum ki meego kötü ios kötü Wp kötü tizen kötü ... ios 'u appleden başka kullanacak olmadıgına göre Nokıa Wp ile kısıntılar yaşarsa ölmemek için android şart... bu benim kendi görüşüm... bu arada Nokıa 808 'in kamerası çok ilgimi çekiyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu haberin orjinalini abd kaynakli bir sitede okumuştum iki secenek var birisi android diyordu ki bu imkansiz diye eklemişler digerini hatirlamadim iki saattir haberi ariyorum bulamadim:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
phasan

phasan

Üye
geçmez

SilentOne

SilentOne

Üye
suan başta elop olmasydı symbian yine king di

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
KayraBey

KayraBey

Üye
Gerçekten böyle birşey olsa satışları artar mı acaba merak ediyorum...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Nokia ölse geçmez Android'e :kıskıs:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Bak güzel kardeşim benim niye ceza aldığımı bilen bilir,cezama sebep olan kişi süresiz ban yemiştir. Söylediklerimde de ne tahrik var ne hakeret ben kendimce eleştirimi yaparım gerisi beni bağlar. Sen cihazını kullan işini görüyosa benim lafım seni niye rahatsız ediyor? Ben neo v yi eleştirmedim androidi eleştirdim benim dediklerimin doğruluğunu da herkes bilir,androidin kronik sorunudur iyi optimize edilmemesi özensiz kodlanması. Rom atıyor musunuz,root atıyor musunuz hatta kernel yapıyor musunuz? Evet. E daha ne bunları normalde geliştiriciler yapıyor son kullanıcı değil. Ben Nokia patronu değilim,fun boy hiç hiç değilim,Nokia nın yanlışlarını da çatır çatır eleştirdim eleştiririm de bilen bilir. Sen kodla uğraşma ama yazılım mühendisi olarak ben uğraşıyorum(nokta) bu da size son yorumum.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Elektr0

Üst Alt