papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Alfabetik gidecek bence
Amber,Bittersweet,C....
Bunlar sanki bilerek sızdırılıyor gibi geliyor bana. Yani düşünsenize, Lumiaların eksikleri ve geç kalan güncellemeler yüzünden Lumialarını satıp diğer sistemlere kayan insanlar oldu. Demek ki bu kaçış azımsanmayacak sayılarda oldu. Bunları da mutlaka gerek Nokia, gerek Microsoft araştırıp görüyordur. Belkide bu kaçışların önüne geçmek için bu tarz erken sızdırmalar yapılıyordur.
Bunlar sanki bilerek sızdırılıyor gibi geliyor bana. Yani düşünsenize, Lumiaların eksikleri ve geç kalan güncellemeler yüzünden Lumialarını satıp diğer sistemlere kayan insanlar oldu. Demek ki bu kaçış azımsanmayacak sayılarda oldu. Bunları da mutlaka gerek Nokia, gerek Microsoft araştırıp görüyordur. Belkide bu kaçışların önüne geçmek için bu tarz erken sızdırmalar yapılıyordur.
İnsanlara Lumia'yı sattıran eksiklik ve yazılımsal bozukluklar nelerdir? nişanlıma 520 aldım. Kendime de 920 veya yetişirse 925 almak istiyorum. Henüz WP8'e hakim değilim yeteri kadar. Aydınlatırsanız sevinirim. Boşuna heves etmesem mi?
eksiklikler sistemin sorunu telefon harika.yani buda demek oluyorki telefonu aldıktan yaklaşık 4-5 ay sonra bence bu sorunlar giderilebilir.sorunlara gelirsek;
Bazı uygulamalar eksik
1080p desteği gelmedi
Bildirim sorunu var
Notifi. Center yok
Hızlı ayarlar yok(wifi,bluetooth[3rd programlarla olabilir])
Unlock olmadı(dosyalara erişemezsiniz,dışardan bir uygulama yükleyemezsiniz[developer unlock haric])
şimdilik bana yansıyan sorunlar bunlar.
1080p desteği gelmedi
Hızlı ayarlar yok(wifi,bluetooth[3rd programlarla olabilir])
Unlock olmadı(dosyalara erişemezsiniz,dışardan bir uygulama yükleyemezsiniz[developer unlock haric])
şimdilik bana yansıyan sorunlar bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?