Nokia Amber Güncellemesini Yapmadan Önce Bunlara Dikkat Ediniz.

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Amber Güncellemesini Yapmadan Önce Bunlara Dikkat Ediniz.
1. Hafıza kartı ve SIM (Sim kartta tüm numaraların aktarıldığından emin ol) kartını çıkart.
2. Hafıza kartındaki verileri bilgisayara yedekle
3. Hafıza kartını yedekledikten sonra bilgisayara takılıyken biçimlendir
4. Telefonu Ayarlar > Hakkında > Telefonu Sıfırla seçeneğiyle formatla
5. SIM kartı tak ve Amber güncellemesini yükle
6. Hafıza kartını tak ve telefondayken biçimlendir ve bilgisayardaki yedekleri hafıza kartına geri kopyala
7. SIM'deki rehberi telefın hafızasına al
8. Mağazadan uygulamaları tekrar kur

cintrikus

cintrikus

Üye
neden böle bişi yapıcaz? yada yapmassak bir sorunu vamı?

ferit.61

ferit.61

Üye
neden böle bişi yapıcaz? yada yapmassak bir sorunu vamı?

Bana kalırsa, hafıza kartını, sim kartı çıkart. Telefonu sıfırla Amberi yükle ve daha sonra kartları tekrar takarak yoluna devam et.
Hafıza kartına format atmaya gerek yok, telefon rehberi zaten hotmailden eşitleniyor.

pederr

pederr

Üye
vala ben yükledim 920 var hiç aklıma gelmemişti müzikler zaten bilgisayarda vardı resimlerde skydrive da vardı çok şükür kayıpsız atlattık wargame die oyun oynuyorum onda dahi hesabım gitmedi şükür:)

efeler12

efeler12

Üye
direk microsoft hesabıyla eşitleniyor zaten rehber :) ben hiç yedekleme yapmadım rehber için direk açtım hepsi duruyordu

PureFood

PureFood

Üye
Telefonu sıfırlamaya hiç gerek yok.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Muhtemelen hiç bir sorun çıkmayacak

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
ota olarak telefona gelen güncellemeyle telefondan bir şey silinmeyecek sadece diğer yolla yapılanlarda silinecek

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Bence bunu yapmaya gerek yok fakat yapmanın da bir kaybı olmaz. Ben direk olarak yükledim hiç bir sorun olmadı. Tabiki de telefon numaralarını yedeklemeyen arkadaşlar varsa dikkat etmeli. En önemlisi o. Sonra kayıtlı tüm numaralar uçuverir alimalla :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Numaralarımız outlook hesabımız üzerinde tanımlı değil mi? :allalla: Nasıl uçacak?

sameet33

sameet33

Üye
Popi olmak için gereksiz sallamasyon konuları açıpta bilmeyenleri yanlış yönlendirmenin hiçbir anlamı yok. Yetkililer kilitlenmesi gereken konuları arttırmalı..

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ferit.61
narnia16

narnia16

Üye
Popi olmak için gereksiz sallamasyon konuları açıpta bilmeyenleri yanlış yönlendirmenin hiçbir anlamı yok. Yetkililer kilitlenmesi gereken konuları arttırmalı..

Çok haklısınız :oke:

• Beğen
Tepkiler: sameet33

respection123

Üye
Yazılımda bi sorun yaşamak istemiyorsanız PC ile (NSU) ile Yükleyin :oke:

luckysleven

luckysleven

Üye
bu bilgilerin kaynağı nedir ? eyer sağlam kaynaksa yapalım çünkü reset sorunu tekrar başlar diye gdr2 güncellemesini yapmıyorum hazır bekliyor yoksa : ) acaba bu hafıza kartı ile alakası olabilir mi reset probleminin ona göre onu da formatliyim olmadı

ferit.61

ferit.61

Üye
1. Hafıza kartı ve SIM (Sim kartta tüm numaraların aktarıldığından emin ol) kartını çıkart.
6. Hafıza kartını tak ve telefondayken biçimlendir ve bilgisayardaki yedekleri hafıza kartına geri kopyala

Arkadaşım sormadan edemeyeceğim.
İsim vermeyeyim başka bir sitede şu yazıyı gördüm, oradan mı kopyala yapıştır yaptın yoksa orada da üyeliğin var da aynı yazıyı mı yazdın ?

""""""
Cevabınız
için teşekkürler. Sanırım güncellemeden hemen önce formatlayacağım. Diğer klasörüm 2,4GB oldu :(

Yapılacak işlemleri sıraya koyarsak;

1. Hafıza kartı ve SIM (Sim kartta tüm numaraların aktarıldığından emin ol) kartını çıkart

Ben ayrıca formattan önce SMS'leri, telefon ayarlarını ve kurulu uygulama listesini Skydrive'a yedekleyeceğim. Format sonrasında bu yedekleri de Skydrive'dan geri yüklerim.

Bir de ben telefon rehberini SIM karta nasıl kopyalanacağımı bulamadım.
İlk aldığımda bluetooth ile eski Samsung telefonumdan rehberi L820'ye kopyalayabilmiştim. Ancak şimdi L820'deyken SIM'e nasıl kopyalarım bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
""""""

ÖEY

ÖEY

Üye
Güncelemeyi yaptıktan sonra yedeklerinizi alıp sıfırlayın işte yeter:oke:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
birde benim sorunum var sim kartım dolu 250 tane dolu yani bir sürü numara ekledim telefona onları ne yapacağız nereye yedeğini alacağız bilgisi olan varmı

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Lumia kullananların hepsi bu kadar prof deyil neden bu kadar ugraştırıyorlar ki ?

Üst Alt