bulutsuzgece
Üye
Bir sorum daha olacak. Artik varsayılan kamera uygulaması değiştirebilme imkanimiz olacakti, kamera dügmesine basinca istedigimiz uygulama baslayacakti. Bunu nereden degistirecegiz?
Ayarlar sağa çek ekranı kamera ayarlarına gel biraz aşağıya çek ekranı göreceksinBir sorum daha olacak. Artik varsayılan kamera uygulaması değiştirebilme imkanimiz olacakti, kamera dügmesine basinca istedigimiz uygulama baslayacakti. Bunu nereden degistirecegiz?
Bir sorum daha olacak. Artik varsayılan kamera uygulaması değiştirebilme imkanimiz olacakti, kamera dügmesine basinca istedigimiz uygulama baslayacakti. Bunu nereden degistirecegiz?
evet son kez soruyorum
-biz ne yapak ya.0002 madurları
bi de
smart camera iğrenç çekiyor
kamera daha kötü çekiyor yani daha kötü ama netlik olarak iyi ama renkler eskiine göre cansız ben eski sürümümü istiyom data sense de yok bize
Ayarlar kısmına girdiğinde Sağ tarafa UYGULAMALAR kısmına geç.
Orada Fotoğraf+Kamera ayarında görebilirsin.
Sabır kardeşim.
Şu günün tozu dumanı bir geçsin.
Her şeyi enine boyuna inceleyip herkes için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.
Çözümler araştıracağız.
Hayır here uygulamaları en eski versiyonları ile dahil edilmişler. Şöyle ki here drive + daha beta haldeydi ben güncellemeyi yüklediğimde
tamam abi Bi de City lens filan roma dahil,değil global romda var mı
- - - Eklendi - - -
elle yukledim
Benim Developer Device (Lumia 920) sürüm numarası : 3047.0000.1326.2002
Lakin Data Sense özelliği bende mevcut. Global rom sürüm olmamasına rağmen (yukarıda belirtilen sürüm numaralarına dayanarak). Sürüm numarasının sadece Turkcell Rom'a ait olmadığının bir göstergesi. 2002 sürüm numarasına sahip her cihaz Data Sense olmadan gelmiyor anlaşılan.
yok malesefarkadaşlar lumia 720 için güncelleme yükleyen var mı nedir durumlar
benim hattım vodafone ve data sense geldi kullanılabiliyor ve cihazı turkcellden aldım güncelleme sıkıntısız yapıldı lumia 620
bilgilendirme için teşekkürler
Lumia 620 Turkcell'e özel değil zaten Global Rom'lu.
620'lerin hepsinde DataSense var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?