Nokia Agresif Reklam Kampanyaları Devam Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Artık Nokia'da kalmadı muhahahahaha :d: Yani kaldı da kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: Türe

Türe

Türe

Üye
O telefonun ram 2gb :D yetiyor yani abartıya gerek yok 8 çekirdek koyarsın ne işine yarayacak , bir örnek Galaxy S3 ve Lumia 920 karşılaştır 920 de daha stabil oyun oynarsın kasma ve lag olmaz , s3 4 çekirdek 1.4 işlemci , L920 2 çekirdek 1.5 işlemci 1gb ram felan , ama şimdi diyeceksin kamera 41 abartı değil mi ? o da Nokia kendi patentli pureview teknolojisini Wp ile birleştirip sundu daha verimli sonuçlar için.

Bana 920 nin çok iyi çalıştırıp s3 ün kastigi oyunu söyle de bir video cekeyim sana cevap olsun.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu tür reklamlar hep hoşuma gidiyor

sameet33

sameet33

Üye

Bana 920 nin çok iyi çalıştırıp s3 ün kastigi oyunu söyle de bir video cekeyim sana cevap olsun.
nova 3 . çekmene gerek yok s3 den 920 ye geçmiş adamım.920 de yağ gibi akan oyun tertemiz s3 de performansı rezalet. burada tartışmaya yönelik fanboyluk yapmayı bırakıp kendi bölümünüze dönmenizi temenni ediyorum .

Türe

Türe

Üye
nova 3 . çekmene gerek yok s3 den 920 ye geçmiş adamım.920 de yağ gibi akan oyun tertemiz s3 de performansı rezalet. burada tartışmaya yönelik fanboyluk yapmayı bırakıp kendi bölümünüze dönmenizi temenni ediyorum .

Fanboy nokia fanlarina deniyor öncelikle bunu öğren. Mc4 te bile kasmayan S3 ten bahsediyoruz. Senin cihazın sorunlu ise yapabileceğim bişey yok.

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence konunun kilit vakti gelmiş, malum kişi ve sebeplerden dolayı:nono:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kilidi vurun kimse girmesin :)

fuatyıldırım

Üye
nokia,nın samsung,u kendine rakip alması çok saçma
nokia canon nikon ile cebelleşsin madem kameram iyi diyorsun
başka ne var tarafsız olarak söyleyin telefon işini beceremiyor herşey ortada

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Apple>market (kalitesiz uygulamaları koymuyolar.)
nokia>işletim sistemi,kamera (stabillik konusunda symbian anna dan iyisini görmedim.kamera 808, ve 1020 fazla yoruma gerek yok)
HTC>tasarım (one , one x...)
samsung>? (kamera desen s4 zoom 808 le bile zor kapışır, market desen samsung apps ovi store dan bile kötü, tasarım desen galaxylerin hepsi aynı sadece ekran büyüdükçe orta tuşu küçültüyorlar başka Bi değişim yok stabillikten konu hiç açmayalım badayı bilen bilir.)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
12mm lumiaların neresi hoş ben o olayı anlayamadım. Tek beğendiğim l900.
S4 zoom 1020den çok satmış bu arada.Nokiaya ultra qapaq yapmış samsung satışlarda.

bende sizin gibi android fanlarını anlamiyorum. 808 ilk cıktığı zamanlarda o ne öyle kamerasınin olduğu yer çıkıntilı diye alay edip çamur attız şimdi samsing onun iki kati kalın bildigimiz dijital fotograf makinesi yapmis cepte adam akıllı tasınamayacak bisey yapmıs onu destekliyorsunuz.

Bu kadari tamam da bari kamerasi 808 veya 1020 den iyi olsaymış. ikisinin de yanına yaklaşamıyor :D

- - - Eklendi - - -

kardeşim şimdi s3'ün kaldıramayacagı oyun yok acarsin bi video hazirlarsin hic sorun çıkmaz ama işin doğrusu 920 ile bi buçuk iki saat mc4 oynamışlıgım var ne donma ne ısınma ne kasma ne bir sorun. ama al bi de s3le iki saat oynamaya çalış

• Beğen
Tepkiler: man20
man20

man20

Üye

kardeşim şimdi s3'ün kaldıramayacagı oyun yok acarsin bi video hazirlarsin hic sorun çıkmaz ama işin doğrusu 920 ile bi buçuk iki saat mc4 oynamışlıgım var ne donma ne ısınma ne kasma ne bir sorun. ama al bi de s3le iki saat oynamaya çalış
nice cap :oke:

muratangin

Üye

bende sizin gibi android fanlarını anlamiyorum. 808 ilk cıktığı zamanlarda o ne öyle kamerasınin olduğu yer çıkıntilı diye alay edip çamur attız şimdi samsing onun iki kati kalın bildigimiz dijital fotograf makinesi yapmis cepte adam akıllı tasınamayacak bisey yapmıs onu destekliyorsunuz.

Bu kadari tamam da bari kamerasi 808 veya 1020 den iyi olsaymış. ikisinin de yanına yaklaşamıyor :D

- - - Eklendi - - -

2saat s3le oynamaya çalış kışın yakıt parası ödemezsin en azından:ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
2saat s3le oynamaya çalış kışın yakıt parası ödemezsin en azından:ehe

şu an elimde s2 var 30 dereceden 50 dereceye 60 değil 40 değil 20 değil tam 10 dakikada çıkıyor. malum kış ta yaklaştı. TEŞEKKÜRLER SAMSUNG :D

Türe

Türe

Üye
Oynadım ama ne donma ne kasma gördüm. Ya benim cihaz özel üretim , ya da sizinkiler çöp.

themardinli

themardinli

Üye
Adamlar nasıl reklam yapacaklarını biliyorlar :D

- - - Eklendi - - -

Adamlar nasıl reklam yapacaklarını biliyorlar :D

tapatalk

tapatalk

Üye

- - - Eklendi - - -

Ben s4 zoomu ne zaman övdüm kardeş kalın cihaz çöptür dedim zoom ince mi ?

Üst Alt