Nokia Agresif Reklam Kampanyaları Devam Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Agresif Reklam Kampanyaları Devam Ediyor

Önceki günlerde Nokia ve Microsoft'un Windows Phone ve özellikle Lumia cihazları için yayınladıkları agresif reklamlarını sizlerle paylaşmıştık.

Bu sefer Nokia İngiltere'de öyle bir reklam yaptı ki görenler gülümseyerek yok artık demekten kendilerini alamadılar. Samsung Galaxy Zoom reklamının asılı oldugu bir bollboard'un önüne üzerinde Nokia Lumia1020 reklam afişleri olan bir kamyon park edildi ve yukarıdaki resim ortaya çıktı. Kamyondaki afişte ne mi yazıyor?

ONLAR LUMİA1020'NİN GELMESİNİ BEKLEMİYORLARDI​

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw, PureFood ve suyunsesi

Anil-D

Anil-D

Üye
vay be :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Keşke tek eksiğimiz kamera olsaydı

• Beğen
Tepkiler: nanotex, dilmenibrahim ve skynet
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Galaxy S4 Zoom'u iğneleyen güzel ve ince bir reklam :kıskıs:

Kısaca; "Zoom" özelliği olmasına rağmen yine de bunun geleceğini göremedi diyor :kop2:

Gözlükle burnunun dibini görememek gibi :)

respection123

Üye
NOKİA :oke:

skynet

Üye
Abi iyi hoşta neden sadece kamera olayının üzerinde duruluyor anlamıyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Türe
oktayksen

oktayksen

Üye
bu 1020yi kesin alacam

ÖEY

ÖEY

Üye
Güzel reklam olmuş. Tam anlamıyla kapak olmuş Samsung'a:kop::kıskıs:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
harbi fenaa :aha: iyi tırı çekmiyorlar :D

Hagios

Hagios

Üye
Çok fena olmuş.İşte bu yüzden Nokia :alkis

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sadece Kamera yetmez Nokia daha çok çabalaması lazım bence gerçek anlamda samsung dan daha uzaklar apple ne derece iyi tam bilmiyorum ama samsung gerçekten iyi

• Beğen
Tepkiler: n000k
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Çünkü sadece kamerası iyi nokıa'nın birde telefonları sağlam.

Reklam hoşuma gitti böyle şeylere devam etmeli bencede nokia :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

anlayamaman normal. Cunku Türkiye haric dunyada akilli telefon kullanim tercihleri degişiyor. Dunyada trend artik akilli telefonun hayati kolaylaştirarak kullaniciya yardimci olmasi. Bu da navigasyon,kamera gibi extra cihaz taşimayi gereksiz kilan özellikler,gun icinde yeterli gelicek batarya,saglamlik ve ergonominin bir arada sunulmasi,ve tabi ki estetik.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY, elitetr ve ceza87
tapatalk

tapatalk

Üye
12mm lumiaların neresi hoş ben o olayı anlayamadım. Tek beğendiğim l900.
S4 zoom 1020den çok satmış bu arada.Nokiaya ultra qapaq yapmış samsung satışlarda.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye

anlayamaman normal. Cunku Türkiye haric dunyada akilli telefon kullanim tercihleri degişiyor. Dunyada trend artik akilli telefonun hayati kolaylaştirarak kullaniciya yardimci olmasi. Bu da navigasyon,kamera gibi extra cihaz taşimayi gereksiz kilan özellikler,gun icinde yeterli gelicek batarya,saglamlik ve ergonominin bir arada sunulmasi,ve tabi ki estetik.

bu iyisi :D

sekajmer

sekajmer

Üye
Sadece kamera yetmez diyorsunuz haklısınız tabi ama Windows Phone şu an yüksek işlemci, ram, gpu gerekmiyor ki şu andaki örnek 820,920 bin özellikleri telefonda olması gereken yeterli stabil çalışabilecek durumda
not: bilgisayarım 1000tl telefonum 1.200 tl

- - - Eklendi - - -

Reklama yorum yapmayı unuttum

- - - Eklendi - - -

Anlamadığım şey samsung s4zoom u lumia 1020 ye rakip olarak yapmadı mı ?
Merak ettiğim şey 1020 daha gelmeden Türkiye ye s4zoom geliyor ?

narnia16

narnia16

Üye
12mm lumiaların neresi hoş ben o olayı anlayamadım. Tek beğendiğim l900.
S4 zoom 1020den çok satmış bu arada.Nokiaya ultra qapaq yapmış samsung satışlarda.

O olayı anlamanıza gerek yok zaten zevkler kişiseldir fazla zorlamayın. Ayrıca s4 zoom un kalınlığını da bir ölçün bakalım kaç mm gelecek. O halde siz s4 zoom alanlarında anlayamıyorsunuz ama onun satışlarıyla övünüyorsunuz. İlginç gerçekten :hmmm

tapatalk

tapatalk

Üye

O olayı anlamanıza gerek yok zaten zevkler kişiseldir fazla zorlamayın. Ayrıca s4 zoom un kalınlığını da bir ölçün bakalım kaç mm gelecek. O halde siz s4 zoom alanlarında anlayamıyorsunuz ama onun satışlarıyla övünüyorsunuz. İlginç gerçekten :hmmm
ben kalın telefon kullanmam ama gerçekler çok konuşanın az sattığını gösteriyo. kralın sandığına taş atalım bizede altın sıçrar misali

narnia16

narnia16

Üye
ben kalın telefon kullanmam ama gerçekler çok konuşanın az sattığını gösteriyo. kralın sandığına taş atalım bizede altın sıçrar misali

Az sattığını inkar eden yok zaten. Bu durum gayet de normal. Şu anda pazarın lideri olan bir firma var karşısında ki bildiğim kadarıyla s4 zoom 1020 den önce satışa çıktı. Benim takıldığım nokta sizin insanların zevklerine ve fikirlerine olan saygısızlığınız. Ne zaman bu bölüme gelseniz tartışma çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: sameet33, ÖEY ve elitetr
man20

man20

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sameet33, ÖEY, Akhtoher ve 1 kişi daha

Üst Alt