Nokia Agresif Reklam Kampanyaları Devam Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye

:aha:

- - - Eklendi - - -

:alsana:

PureFood

PureFood

Üye
ahahahaahahahahaha twitterda gördüm ama anlamamıştım. hatta nokia resmi hesabı samsungmobile resmi hesabını etiketlemiş :D :D :D

Türe

Türe

Üye
Kamera'dan öteyi de görmek lazım bazen Nokia :cool

sameet33

sameet33

Üye
hönkürdüm :kop2::kop:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Daha çok satılan cihaz daha iyi olacak diye birşey yok insanların çoğu yanlış tercih yapıyor olabilir youtube da 15 dakikalık Lumia 1020 ile S4 Zoom karşılaştırma video su var baya detaylı bir şekilde fark ortada tüm bunlara rağmen S4 Zoom alan kişi sadece Fanlık peşindedir hepsi bu. Edit: HTC One kullanıyorum.

komando04

komando04

Üye
süper reklam Nokia 1520 bekliyorum

hasansen_83

hasansen_83

Üye
samsung android fanlarını engelleyın girmesinler bizim bolume biz onlara karısıyormyuzu ya bu kadar fanlık olmaz ya her kezin zevki tercihi farklıdır saygı duyulması gerek

• Beğen
Tepkiler: sameet33
comando_legend

comando_legend

Üye
:d:

codblackops2

codblackops2

Üye
Bu nokianin samsungdan alip vermedigi nedir arkadas :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
serinaga

serinaga

Üye
Sağlam bir reklam olmuş ...

alical33

alical33

Üye
nokia ayarı iyi vermiş :D

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Samsung S4 Zoom'u niye çıkartmış? İsminden de anlaşıldığı gibi ağırlık kamerada... Nokia'da ağırlık kamera ile 1020 ile cevap vermiş! :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Samsung S4 Zoom'u niye çıkartmış? İsminden de anlaşıldığı gibi ağırlık kamerada... Nokia'da ağırlık kamera ile 1020 ile cevap vermiş! :D
yalnız S4 Zoomdaki ağırlık kamerada lafı ile 1020nin ağırlık kamerada lafı arasında "ağırlık" kelimeleri farklı anlamlar taşıyor dikkat edelim :ehe

fuatyıldırım

Üye
reklama cevabı microsoft verdi fazla sevinmesek:D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
tabikide nokia :good:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
O telefonun ram 2gb :D yetiyor yani abartıya gerek yok 8 çekirdek koyarsın ne işine yarayacak , bir örnek Galaxy S3 ve Lumia 920 karşılaştır 920 de daha stabil oyun oynarsın kasma ve lag olmaz , s3 4 çekirdek 1.4 işlemci , L920 2 çekirdek 1.5 işlemci 1gb ram felan , ama şimdi diyeceksin kamera 41 abartı değil mi ? o da Nokia kendi patentli pureview teknolojisini Wp ile birleştirip sundu daha verimli sonuçlar için.

Üst Alt