Nokia 8600 Luna: Çin Malı Olanları Ayırt Edin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan96

Furkan96

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 8600 Luna: Çin Malı Olanları Ayırt Edin!
Çin malı sahte Nokia 8600 Luna, kullnaıcıların büyük beğenisini topluyor. Orjinalinin 900-1000YTL seviyesinden satıldığı piyasada, gerçeğinden ilk bakışta ayırt etmenin çok zor olduğu cihaz 300YTL seviyesindeki fiyatıyla da oldukça cazip duruyor. Megapiksel kamera, video kayıt, dahili hafıza gibi özellikleri olan ürünü kullananlar gerçeğinden ayırt etmenin çok zor olduğunu belirtiyorlar. Durum böyle olunca sahte telefonu orjinaliymiş gibi anlatıp 500-600YTL seviyesinden satmaya çalışabilirler. Ne kadar ucuzmuş diyip alabilirsiniz de… Bu tarz kandırmacalara GELMEYİN!

Nikk0.41

Üye
bence hiç bir fark yoq be kardes

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
teşşekkürler.

carandiru

carandiru

Üye
keşke daha ayrıntılı anlatsaydın kardeş :pro:

trust-cloud

trust-cloud

Üye
ya menuyu bakınca armut gibi bellı oluyo bundanda anlamayıp alırlarsa dieceke bişe yokkk

ash54

ash54

Üye
tabi aldıktan sonra menüyü fark ederse iş işten çoktan geçmiştir o zaman.

trust-cloud

trust-cloud

Üye
alırken telefonu açmıyıcak mı denemeyecekmı yanıı ole musteri vvarsa bana yollayın ya :)

rugalgh

Üye
ya menuyu bakınca armut gibi bellı oluyo bundanda anlamayıp alırlarsa dieceke bişe yokkk
luna kullanmamış çoğu kişi aldanabilir (menü ye baksa bile)
orjinalin dahil hafızası 128mb dir
çin olanların 1gb
orjinallerin nerdeyse tamamı made in german dır
çin olanların nerdeyse tamamına made in finland çakılmıştır
bunlar en bariz ayırt etme şekilleri :oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Ben 2 sini de inceledim,, çin işini elinize alınca bakmadan bile anlarsınız 1.si çok ağır

En önemli ayırt edici nokta ise , şeffaf tuş takımı ,, bunu ancak gerçek bir luna da görürsünüz

ÇİN olmadan adam çarpanlara
Sahtelere ve ÇİNE HAYIR !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt