Bir de bakiyormusuz flash player destegi geliyormus. Ama sanmam ya, oyle birsey olsaydi 808 incelemelerinden sonra bangir bangir flash !!! Diye bagirilirdi. Belki carlayla gelebilir, hic belli olmaz. Nokia guldurmeyi de uzmeyi de cok iyi beceriyor..
Bir de bakiyormusuz flash player destegi geliyormus. Ama sanmam ya, oyle birsey olsaydi 808 incelemelerinden sonra bangir bangir flash !!! Diye bagirilirdi. Belki carlayla gelebilir, hic belli olmaz. Nokia guldurmeyi de uzmeyi de cok iyi beceriyor..
Çok önemli sanki Flash Adobe bile destek vermeyecekken Flash gelmesini istemek mantıksız şuandaki Flash Lite sürümüyle birtek dandik flash oyunlarını klavye bağlamadığımdan oynayamıyorum bir kısmı da hiç yüklenmiyor ayrı bir konu. Video, banner herşeyi çalıştırıyor. Ayrıca gsmarenadaki 3d telefon görüntülerini bile çalıştırabiliyorum yani. Bence Flash bir üstünlük olmaktan kalktı ama HTML5 geliştirilsin ona ihtiyaç çok olacak
Ya aslinda menude kasmalarin sifirlanmasi, arayuzler arasinda gecis yaparken tek tuk olusan kasmalarin duzeltilmesi ve birkac tane yeni widget benim icin yeter. Ama yeni tarayici ve html5 gelistirilmesi de neden olmasin tabi..
Hepsi bu kadar umarım az da olsa merakınızı giderir görüldüğü gibi widgetleri falan eklemişler. kameraya bakacaktım süre yetmedi o da başka bi zamana artık
ben arastırdım arkadaslar tüm vergiler dahil %38 farkediyor yurtdışı fiyatı yani 620 maksimum ama nokia yüksek vergili ülkelere fiyat düşürerek giriyor