Nokia 808 PureView’in kamerası gerçekten 41 megapiksel mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
N8 ile çekilen film derken:

bu mu?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu değil sinema filmiydi ya!

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:utandım:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
engin yanlış hatırlıyor olabilirsin kısa metrajlı bir film çekilmişti sinema filmi degil

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
adını hatırlayabılsem diyecemde hatırlayamadım beya!

klongs

klongs

Üye
hayat bilgisi dizisinin bir bölümünü çekmişlerdi

asigsasi

asigsasi

Üye
olive diye bir film çekmişlerdi hatta n8 i kocaman bi makineye bağlamışlardi diye hatırlıyorum

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu telefon gelsin sizde gelin kendi aramızda bir film çekek bütün dünya bizi tanısın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar bu telefon gelsin sizde gelin kendi aramızda bir film çekek bütün dünya bizi tanısın

bu telefon geldiginde tek filim çeken biz olursak dogru bütün dünya bizi tanır ama telefon türkiyeye gelene kadar millet film arşivi oluşturur

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
aslanım bizim senaryoyu yazmaya basladım bile biz diğerlerinden farklı olacağız isterlerse holywud ta çeksinler ipucu veriyorum sadece filmin ismini vereceğim çılgın maxi çetesi

SilentOne

SilentOne

Üye
inginç fikir

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
fikir güzel destek olursa dahada güzel olur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar şimdi malum gündemde fp1 muhabbeti var bu telefonda kamera üzerine üretilmiş bi telefon fp1 ile gelecek zaten söylendide tahminimce olacakta fotoğraf düzenleyici daha gelişmiş olacak sizce bizim cihazlara gelecekmi bu çok kullanıyorumda

KxTR79

KxTR79

Üye
sanırım 5 mp ama mercekler sahyesınde 41 mp ile eit gibi cekiyor.41 mp olsa mb dan sıgmazdı telefonlara falan:(::)

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
pureview donanımsal bir özellik değil yazılımsal bir uygulama diye düşünüyorum yada ben öyle düşünüyorum şayet şayet öyle birşeyse bizede gelmesini umut ediyorum gelmese bile portlanabileceğini düşünüyorum acaba yanılıyormuyum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pureview donanımsal bir özellik değil yazılımsal bir uygulama diye düşünüyorum yada ben öyle düşünüyorum şayet şayet öyle birşeyse bizede gelmesini umut ediyorum gelmese bile portlanabileceğini düşünüyorum acaba yanılıyormuyum

hem yazılımsal hem de donanımsal 5mp kameraya 41mp sensörle kusursuz çekim yaptırıyor

Üst Alt