Nokia 808 PureView için Amerika fiyatı resmileşti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemsidar

cemsidar

Üye
o degilde c7 de autofocus yok o koyuyo adama

sataer

Üye
Kesinlikle 1500 ü geçmemeli yoksa batış

pRime.

pRime.

Üye
fiyatı 1300 falan olursa ideal olur bence. :oke:

sataer

Üye
1300 olması lazım zaten en fazla 1400 fazlası kötü olur Nokia için..

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
fiyatı normal bence

punisher123

punisher123

Üye
Fiyatı 1200-1300den giriş yaparsa normal,zamanla düşecektir ama.
Onun dışında telefona pahalı demeyi saçma buluyorum,Çünkü telefon farklı,İçerisinde dünyada neredeyse bir ilk olan bir teknolojiyi barındırıyor,Diğer tüm ceplerden farklı birşeyi var,Bu farkı fiyatına yansıyacaktır elbet.
Anlamıyorum ne bekliyorsunuz,Diğer firmalar birbirinin aynı cihazlara biraz daha fazla ghz,çekirdek,ram koyup yüksek fiyatlardan satıyorken Bu cihaz Yepyeni birşeyle gelmiş Fiyatı için azmı? Yeni teknolojiler herzaman pahalı olacaktır,eğer diğer cepler gibi sıradanlaşırsa o zaman Fiyatını pahalı bulabilirsiniz.

painkler

Üye
Pahalı diyosunuzda kamerası 4 milyarlık makinalarla neredeyse eşdeğer çekim yapabiliyor biraz düşünün.Anlarsınız zaten.

ne alakası var ya kamerası 4 milyar olan telefonla aynı çekim yaşıyormuş lafta n8 in kamerası da en çok pIKSEL SAHIP TELEFON GIT BIR galaxz s2 ile resim çek ondan sonra sen anlarsın

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
ne alakası var ya kamerası 4 milyar olan telefonla aynı çekim yaşıyormuş lafta n8 in kamerası da en çok pIKSEL SAHIP TELEFON GIT BIR galaxz s2 ile resim çek ondan sonra sen anlarsın

Pasam gece gece ne ıctın öyle merak ettim. N8 ile gs2 kamera kalıtesı nı nasıl karsılastırıyorsun? Ikısının kamera kalıtesını 102 ekranda hem fotograf olarak hemde vıdeo olarak test ettım ben s2 - n8 in kamera kalıtesının yarısını veremedi. Tabı sen o cektıgın fotografları s2 nın super amoled ekranında bakıp ta iyi cekiyor dıyorsan ; o zaman bende sana sen neyın kafasını yasıyorsun dıyorum....,

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
umt07

umt07

Üye
Fiyatı o kameraya göre normal, hadi çıkıp telefon alayım diyenlerin tecihi olabilir belki, ama kamerayla işi olmayan almaz o telefonu, şahsen ben kafayı yemiş olmalıyım o fiyata symbian alayım çünkübanane 41 mp den kişisel birşey yani :D

- - - Eklendi - - -

Pasam gece gece ne ıctın öyle merak ettim. N8 ile gs2 kamera kalıtesı nı nasıl karsılastırıyorsun? Ikısının kamera kalıtesını 102 ekranda hem fotograf olarak hemde vıdeo olarak test ettım ben s2 - n8 in kamera kalıtesının yarısını veremedi. Tabı sen o cektıgın fotografları s2 nın super amoled ekranında bakıp ta iyi cekiyor dıyorsan ; o zaman bende sana sen neyın kafasını yasıyorsun dıyorum....,
.
+1

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
neden işlemciside güzel 1.3ghz
512 mb ram

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
ama onun 41 mp kamerasıda var

sataer

Üye
808 le hiçbir cihazı kıyaslamayın bu cihazı alacak çoğu insan symbianına oyununa bilmem nesine bakmaz kaç kişi anlıyor sanki bu işlerden yapmayın Allah aşkına bu cihazı alacak adam dolbysine bakar hdmı na bakar 41 mp kamerasına bakae gider alır kulannır bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
pRime.

pRime.

Üye
808 le hiçbir cihazı kıyaslamayın bu cihazı alacak çoğu insan symbianına oyununa bilmem nesine bakmaz kaç kişi anlıyor sanki bu işlerden yapmayın Allah aşkına bu cihazı alacak adam dolbysine bakar hdmı na bakar 41 mp kamerasına bakae gider alır kulannır bu kadar.

Çok güzel bir yorum.

sataer

Üye
teşekkürler.

painkler

Üye
İyi o zaman biladerim yanımızda 102 ekran bir televizyon gezdiririz resim çekince oraya atar ordan bakarız görüntü kalitesi daha iyi çıksın diye;)

_ardaa

_ardaa

Üye
İyi o zaman biladerim yanımızda 102 ekran bir televizyon gezdiririz resim çekince oraya atar ordan bakarız görüntü kalitesi daha iyi çıksın diye;)

Sen yanlış anlamışsın dostum tv ye aktarınca daha kaliteli çıkmıyor olduğu gibi çıkıyor, samsung s2 de ekran parlaklığı daha iyi olduğu için çektiği fotoğraflar kendi ekranında sanki daha iyiymiş gibi görünür ama pc ye yada tv ye aktarınca o kadar da iyi olmadığını anlarsın, denemek için n8 ile çekilmiş fotoğrafı samsung s2 ye bak.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben söylüyorum artık insanlar kamerasından daha çok telefonun içeriğine bakıyor ki bu telefon hala Symbian kullanıyor..Bence aşırı derecede pahalı İphone 4s ile eşdeğer bir cihaz kesinlikle değil her ne kadar 41 Mp olsa da..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt