türkiyede iki milyar olur
Pahalı diyosunuzda kamerası 4 milyarlık makinalarla neredeyse eşdeğer çekim yapabiliyor biraz düşünün.Anlarsınız zaten.
ne alakası var ya kamerası 4 milyar olan telefonla aynı çekim yaşıyormuş lafta n8 in kamerası da en çok pIKSEL SAHIP TELEFON GIT BIR galaxz s2 ile resim çek ondan sonra sen anlarsın

.Pasam gece gece ne ıctın öyle merak ettim. N8 ile gs2 kamera kalıtesı nı nasıl karsılastırıyorsun? Ikısının kamera kalıtesını 102 ekranda hem fotograf olarak hemde vıdeo olarak test ettım ben s2 - n8 in kamera kalıtesının yarısını veremedi. Tabı sen o cektıgın fotografları s2 nın super amoled ekranında bakıp ta iyi cekiyor dıyorsan ; o zaman bende sana sen neyın kafasını yasıyorsun dıyorum....,
neden işlemciside güzel 1.3ghz
512 mb ram
İşte diyorum ya sadece kamera açısından alınırsa alınacak, hani iphone yada androidten müşteri çalabilirmi bilmem, yine alırsa nokiacılar alırama onun 41 mp kamerasıda var
808 le hiçbir cihazı kıyaslamayın bu cihazı alacak çoğu insan symbianına oyununa bilmem nesine bakmaz kaç kişi anlıyor sanki bu işlerden yapmayın Allah aşkına bu cihazı alacak adam dolbysine bakar hdmı na bakar 41 mp kamerasına bakae gider alır kulannır bu kadar.
İyi o zaman biladerim yanımızda 102 ekran bir televizyon gezdiririz resim çekince oraya atar ordan bakarız görüntü kalitesi daha iyi çıksın diyePasam gece gece ne ıctın öyle merak ettim. N8 ile gs2 kamera kalıtesı nı nasıl karsılastırıyorsun? Ikısının kamera kalıtesını 102 ekranda hem fotograf olarak hemde vıdeo olarak test ettım ben s2 - n8 in kamera kalıtesının yarısını veremedi. Tabı sen o cektıgın fotografları s2 nın super amoled ekranında bakıp ta iyi cekiyor dıyorsan ; o zaman bende sana sen neyın kafasını yasıyorsun dıyorum....,
İyi o zaman biladerim yanımızda 102 ekran bir televizyon gezdiririz resim çekince oraya atar ordan bakarız görüntü kalitesi daha iyi çıksın diye![]()