Nokia 808 PureView için Amerika fiyatı resmileşti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 808 PureView için Amerika fiyatı resmileşti
Nokia'nın merakla beklenen yeni telefonu 808 PureView, Amerika'da 699$ etiket fiyatı ile Amazon'da satışa sunulacak. İlk tanıtımı Şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi'nde gerçekleştirilen ve ülkemizdeki lansmanınını Temmuz başı gibi yapılması beklenen 808 PureView, 41 Megapiksel çözünürlüğündeki özel kamerası ile tüm telefonlar arasında fotoğraf ve video kaydı en başarılı cihaz olarak gösteriliyor.

4-inç boyutunda ve 360 x 640 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip olan 808 PureView, 1.3GHz hızında çalışan ARM11 işlemciden güç alıyor. Symbian Belle işletim sistemini kullanan telefona 512MB RAM, 1GB ROM ve 16GB depolama kapasitesi eşlik ediyor. 123.9 x 60.2 x 13.9 mm boyutlarında ve 169 gram ağırlığında olan Nokia 808 PureView'ın Türkiye fiyatı ise henüz açıklanmadı.

PriZm

PriZm

Üye
1,264 Tl Türkiye'ye gelince o rakam 1,500-2,000 olur.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
belkide gelmez bile...

Enes

Enes

Üye
gelir yahu neden gelmesin

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Türkiye'ye gelecek buradan takip edebilirsin.

cyber

cyber

Üye
pahalı baya

klongs

klongs

Üye
bence pahali gs3 iphone 4s ile ayni fiyati

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Çok pahalı yaa.

lolaman

lolaman

Üye
Pahalı diyosunuzda kamerası 4 milyarlık makinalarla neredeyse eşdeğer çekim yapabiliyor biraz düşünün.Anlarsınız zaten.

• Beğen
Tepkiler: beyto__54 ve CanKartaL
KayraBey

KayraBey

Üye
1000 lira ya edeeer ya etmez.41mp kamera ne işe yarar ki Allah aşkına...

PriZm

PriZm

Üye
Pahalı diyosunuzda kamerası 4 milyarlık makinalarla neredeyse eşdeğer çekim yapabiliyor biraz düşünün.Anlarsınız zaten.

Kamera güzel olsun diğer özellikleri düşük-sade olsun diyenler alabilir tabi.. birde Symbian var..

saynesim

saynesim

Üye
yok dört çekirdek yok beş çekirdek allah aşkına ne işe yarıyor bu 41megapiksel en azında güzel kaliteli resimler videolar çekilir bide bizim türk milletimiz hava atmayı sever bakın türkiyemizde yok satar demedi demeyin arkadaşlar

Dampierre

Dampierre

Üye
n8 den galaxy s2 ye geçtikten sonra bir daha asla symbian kullanmama kararı aldım. Bu telefon n8 kadar kesinlikle tutmaz, çok az satış yapar.

tempestshine

tempestshine

Üye
Fiyatı çok fazla :kotu:

SilentOne

SilentOne

Üye
düşer fiyatı onun

sataer

Üye

Ne zaman istersen ;)

:) Kardeşim arkadaşın yorumuna binayen yazdım ben o sözü.. 808 bir multimedya cihazı onu alacak adam oyun aramaz yani. Ben amerikadan dört tane getirtiyorum önsipariş verdik sattım bile burda

CcezaA

Üye
türkiyede iki milyar olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt