Nokia 808 PureView için Amerika fiyatı resmileşti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sataer

Üye
ben de diyorum ki kuzu çoğu kullanıcı hala anlamıyor bu işlerden.. Iphone kullananların %90 ına işletim sistemi ne diye sor sana ios diyemezler bile.. Adamlar neden alıyor çünkü hem pahalı hem de apple ayrıcalığı var 41 mp de öyle bir ayrıcalık bu yüzden alınacaktır.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ben de diyorum ki kuzu çoğu kullanıcı hala anlamıyor bu işlerden.. Iphone kullananların %90 ına işletim sistemi ne diye sor sana ios diyemezler bile.. Adamlar neden alıyor çünkü hem pahalı hem de apple ayrıcalığı var 41 mp de öyle bir ayrıcalık bu yüzden alınacaktır.
Sen de doğrusun tabi kamera bir çok kişi için de önemli ama sen de diyorsun İphone varken bu telefona kaç kişi bakar orasını tam bilemiyorum..Ben fiyatı konusunda pahalı olduğunu söylemeye çalışıyorum kuzum ;)

sataer

Üye
fiyat bana da pahalı geldi ama pahalı olması süksesi zaten

sataer

Üye
ikisinin alıcısı başka bence kuzu

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Evet kuzum doğru diyorsun ;) Hatta Android ve WP8 alıcısı dahi baka bence ;)

15097

15097

Üye
nokia kameraya çok önem veriyor :) ama kamerada önemli zaten :D

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Galaxy s3 de 1800 tl Şimdi söyleyin Allah aşkına galaxyde ne varki bukadar edyor.Ama nokiaya gelince bin tl bile çok geliyor.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
İyi o zaman biladerim yanımızda 102 ekran bir televizyon gezdiririz resim çekince oraya atar ordan bakarız görüntü kalitesi daha iyi çıksın diye;)

kardesim yazdiklarimdan pek bir sey anlamamissin galiba. 102 ekran tv aciklamam n8 de cekilen goruntunun televizyon ekraninin buyuk olmasina ragmen ne kadar guzel durdugunu anlatmaya calistim sana;) sunuda deneyebilirsin istersen ; s2 ile cektigin fotograflari bir fotografciya gidip 20*25 ebatlarinda bastir, ayni islemi n8 ile yap ; sonra iki cihazin kamera kalitesini kendi gozlerinle gor! Ben ayda bir kere fotografciya gidip n8 ile cekilen cocuklarimin resimlerini bastiriyorum ve fotograflari goren herkez bu fotoglari hangi kamerayla cektigimi soruyor n8 i gosterdigimde sasirip kaliyorlar;)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bu cihazı özellikle kameranın yaratıcı modu için almayı düşünenlerdenim. Şuan adını hatırlayamadığım profesyonel bir fotoğrafçının Nokia 808 ile çektiği portre resimleri gören birçok fotoğrafçı bu cihazı tercih edecektir ;) Ben de en azından 400-500 TL lik kompakt cihaz alacağıma bu telefonu alır sürekli yanımda dfm taşıma zahmetinden kurtulurum :)

beyto__54

Üye
1000 lira ya edeeer ya etmez.41mp kamera ne işe yarar ki Allah aşkına...

Senin gibilerin işine yaramıyor belli konuşmandan. 1920*1080 HD video kaydı. 41 mp kamera galiba ne dediğinin farkında değilsin. Tanıtım videolarını izle öyle konuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt