ercan1980
Üye
Nokia 808 için yardım önerileriniz lütfen
arkadaşlar bilindiği gibi telefonun sar değeri epey yüksek. telefonla uzun süre konuştuğunuzda kulak çevrenizde ısınma ile beraber baş ağrısı hissediyor musunuz? gerçi samsung s2 için 0.34 W/kg sar değeri verilmiş ama o telefonla 5dk görüşme yapamadım. kulak çevremde acayip ısınma ile birlikte hemen başlayan baş ağrısı. bu süre uzadıkça inanın insanı sersemletiyor
neyse arkadaşlar sorum şu ki, değişik telefonlarla birlikte nokia 808 kullandığınız vakit böyle bir kıyaslama yapma şansınız oldu mu?
bir de gsmarena sitesinde görüşme esnasında 71db. ses çıktığı yazılı. eski n8'lerde 70db. ses çıkışı vardı ve bazı serilerde görüşme yaparken ses yankı yapıyordu. bu telefonda da hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı?
son olarak pil durumu nasıldır arkadaşlar? bilindiği gibi android telefonlar durduk yerde bile pili sömürüyor
epey yüksek mah değerine sahip olan galaxy note bile (2500 mah) sabahtan akşama zor dayanıyor. bu teelfonda 1650 mAh pil var ve ekran da küçük sayılır note'a oranla. yani normal kullanımda; biraz çekim, biraz oyun, biraz multimedya ve web sörfü ile telefon ne kadar süre dayanır?
yeni bir 808 alma arefesindeyim. vereceğiniz cevapla benim için çok önemli. teşekkürler
neyse arkadaşlar sorum şu ki, değişik telefonlarla birlikte nokia 808 kullandığınız vakit böyle bir kıyaslama yapma şansınız oldu mu?
bir de gsmarena sitesinde görüşme esnasında 71db. ses çıktığı yazılı. eski n8'lerde 70db. ses çıkışı vardı ve bazı serilerde görüşme yaparken ses yankı yapıyordu. bu telefonda da hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı?
son olarak pil durumu nasıldır arkadaşlar? bilindiği gibi android telefonlar durduk yerde bile pili sömürüyor
epey yüksek mah değerine sahip olan galaxy note bile (2500 mah) sabahtan akşama zor dayanıyor. bu teelfonda 1650 mAh pil var ve ekran da küçük sayılır note'a oranla. yani normal kullanımda; biraz çekim, biraz oyun, biraz multimedya ve web sörfü ile telefon ne kadar süre dayanır? yeni bir 808 alma arefesindeyim. vereceğiniz cevapla benim için çok önemli. teşekkürler