papakudioflu
Emekli Yönetici
Bence de bu olur.
iyide hünkarım böyle bir telin n8den iki kat fazla satıldıgını bi düşünelim yinede nokia terkedermi symbianı
Bence de bu olur.
uu o ne ya kamera çıkıntısı berbatnokia kalın telefon yapmaktan vazgeçmeyecek sanırım.
----------Eklendi @ 16:55:23 ---------- Yazıldı @ 16:54:19 ----------
ve ram i hala 1 gb a çıkarmamaya da kararlı![]()
Gene de her şeye rağmen microsoft ile anlaşdı ama.Bu arada özür dilerim lafınıza karıştım.iyide hünkarım böyle bir telin n8den iki kat fazla satıldıgını bi düşünelim yinede nokia terkedermi symbianı
Stabil bir sistemde gerek yokki buna.Bkz iPhone 4s.
iyide hünkarım böyle bir telin n8den iki kat fazla satıldıgını bi düşünelim yinede nokia terkedermi symbianı
belki bazı yerlerde gerek yok ama bazı konularda ram e fazlasıyla ihtiyaç duyuluyor![]()
Bence hünkarım sadece wp'ye odaklanmışlar.symbian güzel de wp de güzel nasılsa....
----------Eklendi @ 17:12:01 ---------- Yazıldı @ 17:11:30 ----------
Mesela?
Gene de her şeye rağmen microsoft ile anlaşdı ama.Bu arada özür dilerim lafınıza karıştım.
Bence hünkarım yüksek ihtimalle olur.Çünkü nokia,zamanı takip etmek ve de diğerlerini geride bırakmak istiyor.Nokia'nın tasarım şefi olarak bilinen Marko Ahtisaari, yeni Nokia'larla ilgili önemli ipuçları verdi. Çıkacak Nokia modellerinin pek çoğunda NFC teknolojisinin kullanılacak olması Nokia severler için ilk müjde. Ama asıl bomba, yeni modellerde kullanılacak olan, herhangi bir kabloya ihtiyaç duymadan şarj edilebilme imkanı...
Kablosuz şarj devrini bir bakıma başlatacak olan Nokia dışında, elbette bazı cihazlarda bu teknoloji kullanılıyor. Ancak Nokia'ya da bu teknolojinin girmesiyle birlikte kablosuz şarjın yaygınlaşacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Peki buna ne dersin hünkar gercek olabilirmi 07 09 2012 hürriyet
özüte gerek yok kardeşşim ortam hepimizin
hünkarım kablosuz şarj olayında yeni degil kullanıldı diyo bilgin varmı ben hiç duymadım

Böyle diyorsunda 4S tede mi yüksek özellikler var ? Önce kullandığın telefon firmasının yaptıklarına bakta konuş . Bir android kullanan dese neyse de senin demen bir garip oluyor .[/COLOR]ForeverAlone";4334656][COLOR="Black' Alıntı:Oha diyorum tek kelime.Diğer firmaların çıkacak denilen telefonlarına bak birde buna bak.Şayet 2 GB Ram Quad Core işlemciler planlanırken nokia daha 2 çekirdeğe geçemedi ve berbat tasarımları var.Bu adamların parasımı yokta yapamıyorlar.Bunun özellikleriyle aynı telefonlar 2010'da çıkmıştı nokia.Gerçekten imkan yok sanırım batarya felan hikaye.Büyük ihtimal asparagas.
Galiba mozilla'nın seabird diye bir telefonu sızmıştı...Tam hatırlamıyorum hünkarım![]()
hemen bakıyorum hünkar
----------Eklendi @ 17:33:10 ---------- Yazıldı @ 17:30:09 ----------
evet doğru hatırlıyosun iphone5te olucak dedikleri projeksiyonda var galiba hünkarım
Nokia işini bilir ya..