Nokıa 803 mü geliyor..............

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Türe

Üye
uu o ne ya kamera çıkıntısı berbat :kotu: nokia kalın telefon yapmaktan vazgeçmeyecek sanırım. :hmmm

----------Eklendi @ 16:55:23 ---------- Yazıldı @ 16:54:19 ----------

ve ram i hala 1 gb a çıkarmamaya da kararlı :angry:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
O kamera çıkıntısı zevk işi . Optik zum var diye öyle yoksa o kadar çıkıntı olmazdı .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla nokia böyle bi alet yapsın hemen alırım fiyat olarakta tahminin 1500tlyi geçmez

legolas29

legolas29

Üye
uu o ne ya kamera çıkıntısı berbat :kotu: nokia kalın telefon yapmaktan vazgeçmeyecek sanırım. :hmmm

----------Eklendi @ 16:55:23 ---------- Yazıldı @ 16:54:19 ----------

ve ram i hala 1 gb a çıkarmamaya da kararlı :angry:

Stabil bir sistemde gerek yokki buna.Bkz iPhone 4s.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Oha diyorum tek kelime.Diğer firmaların çıkacak denilen telefonlarına bak birde buna bak.Şayet 2 GB Ram Quad Core işlemciler planlanırken nokia daha 2 çekirdeğe geçemedi ve berbat tasarımları var.Bu adamların parasımı yokta yapamıyorlar.Bunun özellikleriyle aynı telefonlar 2010'da çıkmıştı nokia.Gerçekten imkan yok sanırım batarya felan hikaye.Büyük ihtimal asparagas.

legolas29

legolas29

Üye
iyide hünkarım böyle bir telin n8den iki kat fazla satıldıgını bi düşünelim yinede nokia terkedermi symbianı
Gene de her şeye rağmen microsoft ile anlaşdı ama.Bu arada özür dilerim lafınıza karıştım.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bence hünkarım sadece wp'ye odaklanmışlar.symbian güzel de wp de güzel nasılsa....

----------Eklendi @ 17:12:01 ---------- Yazıldı @ 17:11:30 ----------

Mesela?

Nokia'nın tasarım şefi olarak bilinen Marko Ahtisaari, yeni Nokia'larla ilgili önemli ipuçları verdi. Çıkacak Nokia modellerinin pek çoğunda NFC teknolojisinin kullanılacak olması Nokia severler için ilk müjde. Ama asıl bomba, yeni modellerde kullanılacak olan, herhangi bir kabloya ihtiyaç duymadan şarj edilebilme imkanı...

Kablosuz şarj devrini bir bakıma başlatacak olan Nokia dışında, elbette bazı cihazlarda bu teknoloji kullanılıyor. Ancak Nokia'ya da bu teknolojinin girmesiyle birlikte kablosuz şarjın yaygınlaşacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Peki buna ne dersin hünkar gercek olabilirmi 07 09 2012 hürriyet

legolas29

legolas29

Üye
tip berbatt

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Nokia'nın tasarım şefi olarak bilinen Marko Ahtisaari, yeni Nokia'larla ilgili önemli ipuçları verdi. Çıkacak Nokia modellerinin pek çoğunda NFC teknolojisinin kullanılacak olması Nokia severler için ilk müjde. Ama asıl bomba, yeni modellerde kullanılacak olan, herhangi bir kabloya ihtiyaç duymadan şarj edilebilme imkanı...

Kablosuz şarj devrini bir bakıma başlatacak olan Nokia dışında, elbette bazı cihazlarda bu teknoloji kullanılıyor. Ancak Nokia'ya da bu teknolojinin girmesiyle birlikte kablosuz şarjın yaygınlaşacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Peki buna ne dersin hünkar gercek olabilirmi 07 09 2012 hürriyet
Bence hünkarım yüksek ihtimalle olur.Çünkü nokia,zamanı takip etmek ve de diğerlerini geride bırakmak istiyor.

----------Eklendi @ 17:18:20 ---------- Yazıldı @ 17:17:53 ----------

:oke:
özüte gerek yok kardeşşim ortam hepimizin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hünkarım kablosuz şarj olayında yeni degil kullanıldı diyo bilgin varmı ben hiç duymadım

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ForeverAlone";4334656][COLOR="Black' Alıntı:
Oha diyorum tek kelime.Diğer firmaların çıkacak denilen telefonlarına bak birde buna bak.Şayet 2 GB Ram Quad Core işlemciler planlanırken nokia daha 2 çekirdeğe geçemedi ve berbat tasarımları var.Bu adamların parasımı yokta yapamıyorlar.Bunun özellikleriyle aynı telefonlar 2010'da çıkmıştı nokia.Gerçekten imkan yok sanırım batarya felan hikaye.Büyük ihtimal asparagas.
Böyle diyorsunda 4S tede mi yüksek özellikler var ? Önce kullandığın telefon firmasının yaptıklarına bakta konuş . Bir android kullanan dese neyse de senin demen bir garip oluyor .[/COLOR]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Galiba mozilla'nın seabird diye bir telefonu sızmıştı...Tam hatırlamıyorum hünkarım:D

hemen bakıyorum hünkar

----------Eklendi @ 17:33:10 ---------- Yazıldı @ 17:30:09 ----------

evet doğru hatırlıyosun iphone5te olucak dedikleri projeksiyonda var galiba hünkarım

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia isterse isterse 20 mp 20 x de optim zumlu telefın çıkartsın çift çekirdekli telefon çıkartsın yinede almam işletim sistemine değer yok

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hemen bakıyorum hünkar

----------Eklendi @ 17:33:10 ---------- Yazıldı @ 17:30:09 ----------

evet doğru hatırlıyosun iphone5te olucak dedikleri projeksiyonda var galiba hünkarım

Güzellll:naughty:Nokia işini bilir ya..

atakan25

atakan25

Üye
603 gibi one öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt