Nokıa 803 mü geliyor..............

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 803 mü geliyor..............
ARKADAŞLAR NOKİA GÖRÜNÜŞE GÖRE SYMBİANDAN VAZGEÇMEYECEK İŞTE SİZE 803 HABERİ

DxTR90

DxTR90

Üye
tipini hiç beğenmedim eski N8 in kasasını kullansınlar hemen alırım :D

PriZm

PriZm

Üye
bu sanırım bahsettikleri çıkacak olan son symbianlı n8 in geliştirilmiş hali:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
evet arkadaslar nokianın böyle bi mültimedya harikası amiral gemi çıkaracagını daha öncede belirtmiştim fakat bu haberde belirtilen telin daha tasarım asanasındaki hali tabi dogal olarak teknoloji yerinde durmadıgı için telin prototip asamasında donanım olarak daha yukarlarda özelliklere sahip olacagını düşünebiliriz fiyatta n8in çıkış fiyatı gibi rakiplerine orabla daha makul olacagına göre baya ses getirecek bir telefon önümüzdeki aylarda bizi bekliyor veya bizmi onu beklesek

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Son Symbianlı telefon bu olacak sanırım

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Küçükmüş :D

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Hiç beğenmedim :kotu:

uruno

uruno

Üye
Son osmanlı:)

pRime.

pRime.

Üye
Ben gelmeyeceği düşüncesindeyim. O çizimler ise paintle bile yapılabilir.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Bence Daha Şık Bir Tasarım Çıkarırlar Nokia Sağlamlığın yanında tasarımada önem veriyor :oke:

Uqur5445

Üye
bu yıl symbianı bitırebilirlermis artık uygulama ve oyun beklemek hd kalıtede gelmesi zor son symbianlar artık haberlerinde oyle yazıyordu

FastBreaker

FastBreaker

Üye
asparagaaas

covar

covar

Üye
kamerasının cıkıntılı olması cok güzel hoşuma en cok giden cıkıntılı olanlar ama n8 in kamerasını ben pek fazla beğenmedim

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
hiç sevmedim görüntüsünü kamerayı sığdıramamışlar çok büyük görünüyo :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ekran 4 inç olursa çok satılır birde işlemci 1.4 olma ihtimali var . Yazıda okudum bunlar gerçekleşirse çok iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt