Nokia 803 16 megapiksel kamera 1080p HD ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
relling

relling

Üye
Nokiadan uygulama hariç her şeyi beklerim 1 6 mp ve 1080p hd kamera sürpriz olmaz

pRime.

pRime.

Üye
nokia nın da htc gbi uçuk kaçık bir islemci ve batarya kullanacağnı düşünmyrm
işlemci yüksek olmayacak, cihazdaki grafik kartı tek başına 1080p destekliyor zaten. nokia 701'den tek farkı hdmi girişi ve 12mpx kamerası olacak. belki bir iki ekstra özellik eklenebilir. nokia'dan sürpriz beklemeyin.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

işlemci yüksek olmayacak, cihazdaki grafik kartı tek başına 1080p destekliyor zaten. nokia 701'den tek farkı hdmi girişi ve 12mpx kamerası olacak. belki bir iki ekstra özellik eklenebilir. nokia'dan sürpriz beklemeyin.
16mpx deniliyor usta sen 12 diyorsun arada kaldım .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

16mpx deniliyor usta sen 12 diyorsun arada kaldım .

yani belli degil daha su andaki bütün bilgiler söylentiden ibaret ama minimum 12mp 16veya20de olabilir optik zoomlu carl zeiss lensli dünyadaki en iddialı cep telefonu kamersı olacagı kesin

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
yani belli degil daha su andaki bütün bilgiler söylentiden ibaret ama minimum 12mp 16veya20de olabilir optik zoomlu carl zeiss lensli dünyadaki en iddialı cep telefonu kamersı olacagı kesin
Anca kameraya çalışıyor nokia . 12 mp koy adam akıllı mağaza olsun yeter .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Anca kameraya çalışıyor nokia . 12 mp koy adam akıllı mağaza olsun yeter .

o zaman arkadasım sana bir lumia 910 lazım wp7.5 mangoyla alıp wp8e güncellersin xbox oyunlarını oynarsın ve magzada hergecen gün gelişiyo emin ol memnun kalırsın

Türe

Türe

Üye
Kamera degil telefon uretiyorlar ve kamera degil telefon aliyoruz . Bu kadar abartmalari sacmalik . Madem bu kadar onem veriyor kameraya nokia , fotograf makinasi cikartsin .

relling

relling

Üye
Kamera degil telefon uretiyorlar ve kamera degil telefon aliyoruz . Bu kadar abartmalari sacmalik . Madem bu kadar onem veriyor kameraya nokia , fotograf makinasi cikartsin .
mantıklı ama önerini dikkate alacaklarını hiç sanmıyorum.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Elop oldugu surece bu dedigin cok normal .
Elop şöyle düşünüyor :
Ne kadar yüksek Mp'li kameralı telefon üretirsem o kadar satarım .
Ama yanlış düşünüyor adı üstünde TELEFON üretiyorsun Fotoğraf Makinesi değl !! :vur

Türe

Türe

Üye

Elop şöyle düşünüyor :
Ne kadar yüksek Mp'li kameralı telefon üretirsem o kadar satarım .
Ama yanlış düşünüyor adı üstünde TELEFON üretiyorsun Fotoğraf Makinesi değl !! :vur

Aynen dostum bu elop'u ne yapmali ? Camdan atmali :kop:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Bence başka bir şey yapmalı Kill Elop
:naughty:

aslında adam akıllı biz küçük bir topluluguz arkadaslar genele bakarsak herkes bizler kadar yazılım ve donanım konusunda bilgili degil. 3g varmı kamersı kac mp sarjı ne kadar gidiyo telefon bayilerinde en cok sorulan sorular bunlar arkadaslar emin olun bu telefonları bu forumdakiler kadar sınırlarını zorlayanlar nokia müşterisi içinde yüzde ondur belkide daha az

relling

relling

Üye
aslında adam akıllı biz küçük bir topluluguz arkadaslar genele bakarsak herkes bizler kadar yazılım ve donanım konusunda bilgili degil. 3g varmı kamersı kac mp sarjı ne kadar gidiyo telefon bayilerinde en cok sorulan sorular bunlar arkadaslar emin olun bu telefonları bu forumdakiler kadar sınırlarını zorlayanlar nokia müşterisi içinde yüzde ondur belkide daha az

doğru diyorsun kardeş benim babam bile güç tasarrufu modunda flaş yanmamıştı ve güncelleme özeliği kaldırdı demişti ve beni suçlamıştı.

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
küfür etmek istiyorum :D :D yav şimdik kaç para olur telefon acep.Almak lazım.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Evet çok doğrusun . Anneme soruyorum uygulama yazılım önemli mi diye . Dokunmatiği kamerası iyi olsun diyor ondan 603 aldırdım ve çok memnun .

SilentOne

SilentOne

Üye
alan memnun veren memnunsa sorun yok ozamn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt