işlemci yüksek olmayacak, cihazdaki grafik kartı tek başına 1080p destekliyor zaten. nokia 701'den tek farkı hdmi girişi ve 12mpx kamerası olacak. belki bir iki ekstra özellik eklenebilir. nokia'dan sürpriz beklemeyin.nokia nın da htc gbi uçuk kaçık bir islemci ve batarya kullanacağnı düşünmyrm
16mpx deniliyor usta sen 12 diyorsun arada kaldım .
işlemci yüksek olmayacak, cihazdaki grafik kartı tek başına 1080p destekliyor zaten. nokia 701'den tek farkı hdmi girişi ve 12mpx kamerası olacak. belki bir iki ekstra özellik eklenebilir. nokia'dan sürpriz beklemeyin.
Anca kameraya çalışıyor nokia . 12 mp koy adam akıllı mağaza olsun yeter .yani belli degil daha su andaki bütün bilgiler söylentiden ibaret ama minimum 12mp 16veya20de olabilir optik zoomlu carl zeiss lensli dünyadaki en iddialı cep telefonu kamersı olacagı kesin
Anca kameraya çalışıyor nokia . 12 mp koy adam akıllı mağaza olsun yeter .
video açıklamasında 12mp yazılmış.
mantıklı ama önerini dikkate alacaklarını hiç sanmıyorum.Kamera degil telefon uretiyorlar ve kamera degil telefon aliyoruz . Bu kadar abartmalari sacmalik . Madem bu kadar onem veriyor kameraya nokia , fotograf makinasi cikartsin .
mantıklı ama önerini dikkate alacaklarını hiç sanmıyorum.
Elop oldugu surece bu dedigin cok normal .
Elop şöyle düşünüyor :Elop oldugu surece bu dedigin cok normal .

Elop şöyle düşünüyor :
Ne kadar yüksek Mp'li kameralı telefon üretirsem o kadar satarım .
Ama yanlış düşünüyor adı üstünde TELEFON üretiyorsun Fotoğraf Makinesi değl !!![]()

Bence başka bir şey yapmalı Kill ElopAynen dostum bu elop'u ne yapmali ? Camdan atmali![]()

Bence başka bir şey yapmalı Kill Elop![]()
aslında adam akıllı biz küçük bir topluluguz arkadaslar genele bakarsak herkes bizler kadar yazılım ve donanım konusunda bilgili degil. 3g varmı kamersı kac mp sarjı ne kadar gidiyo telefon bayilerinde en cok sorulan sorular bunlar arkadaslar emin olun bu telefonları bu forumdakiler kadar sınırlarını zorlayanlar nokia müşterisi içinde yüzde ondur belkide daha az
küfür etmek istiyorum![]()
yav şimdik kaç para olur telefon acep.Almak lazım.
Evet çok doğrusun . Anneme soruyorum uygulama yazılım önemli mi diye . Dokunmatiği kamerası iyi olsun diyor ondan 603 aldırdım ve çok memnun .aslında adam akıllı biz küçük bir topluluguz arkadaslar genele bakarsak herkes bizler kadar yazılım ve donanım konusunda bilgili degil. 3g varmı kamersı kac mp sarjı ne kadar gidiyo telefon bayilerinde en cok sorulan sorular bunlar arkadaslar emin olun bu telefonları bu forumdakiler kadar sınırlarını zorlayanlar nokia müşterisi içinde yüzde ondur belkide daha az