Nokia 803 16 megapiksel kamera 1080p HD ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 803 16 megapiksel kamera 1080p HD ???
Son günlerde giderek artan symbian ^3 (belle) işletim sistemine sahip yeni nokia telefon modellerinden 803 ile ilgili bazı gelişmeler birtaneside youtube'de yer alan bir video...

Resmi olmayan kaynaklara göre Nokia 803 16 megapiksel 1080p HD Carl zeiss kameraya sahip bir telefon...
Yani hem lensi, hem pikseli hemde HD çekimi ile yine piyasanın en iyisi olmaya aday bir telefon...
Özellikle kamera konusunda N8 ile yakaladığı başarıyı tekrar yakalamak isteyen Nokia ayrıca bu konuda uzun süre zirvede kalmak isteyebilir...

Aşağıdaki youtube videosu 803'ün kamerasıyla çekildiği iddaa edilen bir video...
Her ne kadar 803 HD kamera sahip olasada video youtubedeye HD olarak yüklenmemiş yalnız gece çekiminin inanılmaz olduğu bir gerçek... Bu videonun 803'e ait olup olmadığı hakkında net bir bilgi olmasada 803'ün veya 801'in kamera konusunda hayli iddalı olacağı bir gerçek

Navy Blue

• Beğen
Tepkiler: vg_engin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
keske video nun linkinide koysaydın arkadasım özelliklere gelince 803ün hd qhd ekranla gelicegi biliniyor kamerasıda tarihin en büyük sensörüyle gelicekmiş neyse 8 gün kaldı ben heryeri takip ediyorum mwc2012 baslıklı konumda buldugum bütün haberleri paylasıyorum

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Video Menüsünden youtube sayfasına ulaşabilirsiniz :)

FlaxLy

FlaxLy

Üye
MWC2012'de En iddialı telefon Samsung Galaxy 3 olacak. Ama göreceğiz. :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
MWC2012'de En iddialı telefon Samsung Galaxy 3 olacak. Ama göreceğiz. :oke:

htc one x de olabilir ama benim kafama takılan samsung olsun htc olsun resmi olarak insanları bilgilendiriyolar nokia nasadan beter hiçbir saglıklı bilgi yok ortada insanlar duyumlardan sonuç üretmeye calışıyor

• Beğen
Tepkiler: iatis, enes_x ve DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
360p olmasına rağmen gayet iyi geldi bana .s

slant1111

slant1111

Üye
1080p cekiyorsa işlemci de çok yksek olmalı+batarya dayanmaz.

slant1111

slant1111

Üye
nokia nın da htc gbi uçuk kaçık bir islemci ve batarya kullanacağnı düşünmyrm

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Gece de bile çok güzel çekiyor....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hünkarım 16mp carll zeiss lens 1080p ve galiba optik zoomlu algılayıcı sensörü varmış yani bu kalitede dijital kameralar 500 600 e saatılıyo piyasada

Telefon da 1500-2000 olur herhalde.Bir de Nokia kalitesi ufff...Çok pahalı olur ya....

LimePie

LimePie

Üye
kim bilir kaç milyardır bu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefon da 1500-2000 olur herhalde.Bir de Nokia kalitesi ufff...Çok pahalı olur ya....

zannetmem hünkarım nokia kaliteyi ucuza satması sayesinde bu kadar seviliyor bence 1500 civarında olur 100 asagı 100 yukarı ama 2000lere çıkmaz

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
zannetmem hünkarım nokia kaliteyi ucuza satması sayesinde bu kadar seviliyor bence 1500 civarında olur 100 asagı 100 yukarı ama 2000lere çıkmaz

Doğrusunuz hünkarım.İnşallah 1500 pek geçmez ya...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada galiba lumia 910 için abd de ön talep toplamaya baslamış nokia

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum en iddialısı One X olcak :) yıkcak ortalıgı görürsünüz ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
polluxea♪;4377449' Alıntı:
dostum en iddialısı One X olcak :) yıkcak ortalıgı görürsünüz ;)

evet baya iddalı 5çekirdek falan ama ics yalan oldu jelly bean i bekleyebilirler

MoonLife01

MoonLife01

Üye
bu video hd kalitedede degılkı bro önce sistemi araştır ondan sonra konuyu paylaş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt