Nokia 701

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

storovi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701
Merhaba Arkadaslar,
dünden itibaren Nokia 701 sahibiyim,cok güzel telefon..symbian belle yüklü stabil extradan programlar var(hardreset *#7370# attiktan sonra bile silinmiyorlar)ele cok konforlu oturmakta,n8 gibi tüm extralar var HDMI cikisi disinda...resimleri sanki daha net cekiyor,belkide bana öyle geldi...hizli...tavsiye ederim,,,Darisi basiniza

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Bilioz kardeşim Forumda oo kadar cok gereksiz konu varki sende bunu ekliyorsun dahada cok oluyor konu locked.

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Hayırlı olsun deyin geçin arkadaşlar azarlar gibi cevap vermeyin arkadaş sevincini paylaşıyor bizimle hepimizin ilk telefon aldığında yaşadığı heyecanı yaşıyor :)

catdog136

catdog136

Üye
Hayırlı olsun, yanlız hard reset dediğin soft format, hard format açma kapama + ses kısma + foto tuşu + menü tuşuyla oluyor, o zaman silinirler :)

storovi

Üye
    Konu Sahibi
sagol kardes....iyi forumlar

----------Eklendi @ 10:58:04 ---------- Yazıldı @ 10:56:50 ----------

Hayırlı olsun, yanlız hard reset dediğin soft format, hard format açma kapama + ses kısma + foto tuşu + menü tuşuyla oluyor, o zaman silinirler :)
sagol kardes...iyi forumlar

----------Eklendi @ 10:58:35 ---------- Yazıldı @ 10:58:04 ----------

Hayırlı olsun deyin geçin arkadaşlar azarlar gibi cevap vermeyin arkadaş sevincini paylaşıyor bizimle hepimizin ilk telefon aldığında yaşadığı heyecanı yaşıyor :)
süpersinnnn,,,iyi forumlar

PriveT

PriveT

Üye
Hayirli olsun, ben de bugun aldim :)

lolaman

lolaman

Üye
Hayırlı olsun ikinizede iyi günlerde kullanın..

Uqur5445

Üye
hayırlı olsun

saynesim

saynesim

Üye
biz alalı 3 ay oldu neyse hayırlı olsun

eferot

Üye
Merhaba Arkadaslar,
dünden itibaren Nokia 701 sahibiyim,cok güzel telefon..symbian belle yüklü stabil extradan programlar var(hardreset *#7370# attiktan sonra bile silinmiyorlar)ele cok konforlu oturmakta,n8 gibi tüm extralar var HDMI cikisi disinda...resimleri sanki daha net cekiyor,belkide bana öyle geldi...hizli...tavsiye ederim,,,Darisi basiniza
hyrlı olsun bende yeni aldım ama ram ve rom biraz tuhaf geldi totalde sende ne gösteriyor bakarmısın?

storovi

Üye
    Konu Sahibi
hyrlı olsun bende yeni aldım ama ram ve rom biraz tuhaf geldi totalde sende ne gösteriyor bakarmısın?
Senin telefonda hayirli olsun kardes.Vallahi ram ve rom olayini bilmiyorum da ama telefon hafizasi: 430 mb (bir sürü program kurulu iken)...iyi forumlar.

----------Eklendi @ 21:17:28 ---------- Yazıldı @ 21:13:08 ----------

Hayirli olsun, ben de bugun aldim :)
Sanada kardes,iyi günlerde kullan

----------Eklendi @ 21:18:34 ---------- Yazıldı @ 21:17:28 ----------

Tesekkür ederim...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Hayırlı olsn.

Uqur5445

Üye
290 300mb ram gosteriyo bende o arada degìsiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt