mujde nokia 701 belle navide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mujde nokia 701 belle navide
arkadaslar nokia 701 telefonun belle guncellemesi naviye dustu hadi hayirlisi darisi bize.
acaba bunun dilini N8 Belle icin alsak uyarmi sizce hemide turkiye icin bile guncellemesi var ben susyorum yorum ve oneriler sizden.
</noscript>

slant1111

slant1111

Üye
bilinen birsey..

WebStyle

WebStyle

Üye
Daha cihaz bile piyasaya çıkmadı. Bu yazılımın kimseye faydası olmaz..

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
belle güncellemesinin geleceğine işaretmidir bu sizce dostlar ?

slant1111

slant1111

Üye
İşaret falan değildir.nokia işaret vermez kesin bir zaman verene kadar konu açılmasın ..

Kedi Yavrusu

Üye
701 ne güncellemesi arkadaşım telefon belle ile çıkıyor zaten

spartuas

spartuas

Üye
navifirmdeyse bizene ki illaki n8 ve c7 ye kurmak mı istiyorsunuz? Kurun da görüyüm :ehe

----------Eklendi @ 16:34:22 ---------- Yazıldı @ 16:33:26 ----------

701 ne güncellemesi arkadaşım telefon belle ile çıkıyor zaten
Arkadaşın bir suçu yok. Nokia koymuyormu naviye ?

trontr

Üye
sanki adam oraya belleyi sen gör de umutlan diye koydu sonra yaygarayı koparıonuz belle cıkıcak yok 3 hafta yok 5 hafta. Bi tane kız bulcam n8i olan ona sorcam en ii o bilir bellenin ne zman çıkıcağnı. ne kadar çok araştırırsan o kadar yanılıosun bu işlerde

one2one2

one2one2

Üye
701 modeli acaba zaten belleli degilmiydiki belle guncellemesi olsun? bende bu fw nin kendi ;)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben dusuncelerimizi paylasiriz diye actim konuyu.kizmayin biliyorum herkesin anna guncellemesi yuzunden sinirleri harab oldu birde belle cikti cikacak alt ust olucaz lutfen sakin olalim.

peki burdakileri anlayan varmi adam birseyler anlatiyor belki anlayan vardir.

Uruloki

Uruloki

Üye
kaç kere dedim yine diyorum twitter hesabından şu an ki cihazlar için yıl sonunda belle nin geleceğini yazdı nokia

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes 701 belleyi bize port etmek braz zor olur...ivo 3.1 var hem gayette iyi yani resmi sürüm cıkana kadar idare eder bence :) ;)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardes 701 belleyi bize port etmek braz zor olur...ivo 3.1 var hem gayette iyi yani resmi sürüm cıkana kadar idare eder bence :) ;)
biliyorum dostum bende zaten ilk gunden beri belle kullaniyorum.ama ben delight v3.1 kullaniyorumgayet basarili ivo C hafzayi az birakiyor birde kullanmicam proramlar var icinde delight 200 mb C hafza o yuzden bunu tercih ediyorum.

02samsat

02samsat

Üye
Belle belle bekleyecek miyiz bu nokia Ben beklemeyecegim Anna şimdilik super....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...