nokia 701 vs.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 vs.
arkadaşlar nokia bu 701 600 flan çkardı bzm c7 n8 papucu dama atldı ben c7 400 tl ye satp 701 almayı düsnùyorm fkrlernzı alim

sonerrap

sonerrap

Üye
bi güncelleme cıksın ondan sonra karar ver derim güncelleme buna degerse alırsın

seyyid00

Üye
Bence nokiadan şu zamanda birşey alma ama sen bilirsin.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
450 ' den aşağıya satma ama sana tavsiyem Android al . Ya da Lumiaları bekle ; bekleyebileceksen .

sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
bi güncelleme cıksın ondan sonra karar ver derim güncelleme buna degerse alırsın
belledn sonra Sadece 701,700,603 e güncelleme gelecek

----------Eklendi @ 19:52:48 ---------- Yazıldı @ 19:52:01 ----------

Bence nokiadan şu zamanda birşey alma ama sen bilirsin.

kesinlikle

----------Eklendi @ 19:54:06 ---------- Yazıldı @ 19:52:48 ----------

450 ' den aşağıya satma ama sana tavsiyem Android al . Ya da Lumiaları bekle ; bekleyebileceksen .
telefonum temiz 1 yıl olmadi daha ciziği ble yok ama 400 ten fazla verendeyok anlamadm gtti!

Symbianize

Symbianize

Üye
Windows Phone yaygınlaşcak 3 4 ay sabret derim :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Hayır çıkmaz , yaygınlaşcak derken piyasaya düşcek

deLudoLu

Üye
701 icin C7 satmak aptallık olur , donanımsal farkı olsada cok fark edilir degil

sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
nokia ne yapmaya çalşYor anlamadm c7 çıkalı çok olmadan 701,700,603 çkrdılar ve sadece onlara güncelleme geLecek yani artık onlar içn uygulamalar,oyunlar çıkacak en bastndn adventure of tintin o oyunu yükleyememek gerçekten üzücü...şmdide windows phone...

sonerrap

sonerrap

Üye
yazım yanlış anlaşıldı sanırım 701e güncelleme cıksın telefon cok fark ederse o zaman alırsın demek istedim c7ye cıkınca deil yani

sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
windows phoneyi beklemeyi hç düşünmemiştim:D galiba en mantıklısı

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
lolaman

lolaman

Üye
Bence hiç bekleme direk sat lumialar çıkınca diğer modeller iyice ucuzlayacak senin telefonda 5 para etmeyecek ben sana söyleyeyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt