CanKartaL
Emekli Yönetici
Niye o zaman flash atmalısın diyorlar onu anlamıyorum!!!
Benim yazdığım yöntemde de tüm oyun ve uygulamalar siliniyor. "Flash at" denilmesinin sebebi "hard format+flash" ile telefonun içindeki herşeyin silinmesi ve cihazına tertemiz, sorunsuz bir yazılım atılmasıTelefona yüklenen bazı programlar zamanla donanımın kullanımı sırasında aksaklıklara yol açabiliyor. Bunlardan cihazı arındırmanın en kolay ve randımanlı yolu da "hard format+flash"
Aldığında içinde vardı dediğin uygulamalar ve temalar neler acaba?
Bir de Nokia Suite ile yazılım güncelleme ekranında küçük yazılar ile "yazılımda sorun olduğunu düşünüyorsanız yazılımı tekrar yükleyin" gibi bir yazı vardır. Orayı tıklarsan cihaz son yazılımı tekrar kuracak, formatla giden video ve fotoğraf düzenleyici gibi uygulamalar tekrar yüklenecektir. Rehber ve mesajlarını yedeklemeyi unutma ama.
birkaçının ismini yazarsan herkeste olanlar mı daha rahat söyleyebilirim
Bunların hepsi arkadaşımında söylemiş olduğu gibi Nokiasuite ile yazılım tekrar yükleme yapınca gelecek.misal orjinal resim ve video düzenleyicisi...ekran arkası resimleri,birkaç melodi müzik...Hard format atınca bunların hepsi gitti...
misal orjinal resim ve video düzenleyicisi...ekran arkası resimleri,birkaç melodi müzik...Hard format atınca bunların hepsi gitti...
Nokia Suite ile güncelleme kısmından girip yazılımı yeniden yüklersen ilk aldığın gibi olacaktır cihaz. Aynı şekilde flash atarsan da aynı olacaktır. Ama şu isteklerinin hepsini forumda da bulabilirsin. Resim ve video düzenleyiciden orjinal duvar kağıtlarına kadar hemen hemen hepsi forumda mevcut
Akşam eve gidince deniycem bakalım.İlginiz için hepinize teşekkür ederim.Saygılar.
Rica ederim
Not: Ben de Balıkesir/Merkez de oturuyorum
Flash atmalısın.nokıa 701 e hard format attım ve birçok özellikleri silindi (video düzenleyici - resim düzenleyici - ovimağazaya girmiyor uygulama yüklediğimde hata veriyor vb...)bana yardımcı olursanız çok sevinirim
nokıa 701 e hard format attım ve birçok özellikleri silindi (video düzenleyici - resim düzenleyici - ovimağazaya girmiyor uygulama yüklediğimde hata veriyor vb...)bana yardımcı olursanız çok sevinirim
- - - Eklendi - - -
nokıa 701 e hard format attım ve birçok özellikleri silindi (video düzenleyici - resim düzenleyici - ovimağazaya girmiyor uygulama yüklediğimde hata veriyor vb...)bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar. benim nokia 701 telefonum var. Telefonum donduğu için bir arkadaşım format attı. Fakat mesajlarımı okuyamıyorum. Yani en son format atılan mesajlar görünüyor o tarihten sonra gelen mesajlarımı okuyamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Telefondan da pek fazla anlamıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?