Nokia 701 mi Nokia N8 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 701 mi, Nokia N8 mi?

• Kullanılan toplam oy
    336
man20

man20

Üye
by_k@yıp aqa yen! temaLaR EkleSenEee s!teye ple@se?? :D
aqa Bu arada TemaLarI symbian s60v5'e göRe ekLeee haa
sen kimsin ya defol!!! şaka bi yana istediğin şeyi yanlış yere yazıyorsun git symbian s60 kısmına yaz bunu ve symbian^3 e yazma :)

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 ile aynı kamera özelliği olsun alırım walla

aleranol

aleranol

Üye
kamera istiyen n8, stil işletim (şubatta eşitlenecek)güç isteyen 701 bu kadar basit abartmayın :D

qsaw

qsaw

Üye
çoğunluğu n8 olan bir forumda bu sorunun cevabı n8 olur :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

5230 :ehe

Bu ne biçim soru :D. Çok kişisel bir soru olmuş. Ben performans isterim 701 alırım, sen kamera isersin N8 alırsın :oke:

aleranol

aleranol

Üye
yav bu qsaw da hep aklımı okuyo yaaa :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hala n8 var diyen var ilginç.

aleranol

aleranol

Üye
ha bu arada android ile SYMBİAN ın kapıştırıldığı ortamda bi alıntı yapmışın nedense tanıdık geldi :D

----------Eklendi @ 19:25:36 ---------- Yazıldı @ 19:23:26 ----------

Ya bide forumda geziyomda n8 ciler her şeyi biliyo e7 ciler garibim bi kısmı bişi biliyo :D 701 liler daha öğreniyolar (yani çöm hesabı:D) c7 cilere bakıyom valla heryerde geziyoz ve hakkaten heralde androidden en çok biz c7 ciler tiksiniyo :D

Krnl386

Krnl386

Üye
Kesinlikle 701 ..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bence 701 eğer kamera aşırı önemli değilse senin.(Aslında 8 MP az değil ama N8'in ciddi anlamda iyi) kamera dışınca 701 daha iyi.Zamanında 5800 ve C6-00 karşılaştırması yapılırdı ona benzemiş.İnsanlar telefon daha önce piyasaya çıktığı ve çok tuttuğu için o telefon daha iyi diyor sadece iyi yönünü göz önünde bullunduruyor...Kamera gerçekten çok önemliyse ve belge çekimleri sık sık yapıcaksan N8 ama diğer yönlerden 701 daha iyi.

Türe

Türe

Üye
Elbette 701 ;)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
bana göre C6-01 telefonum ikisinden de güzel :) :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Herkese göre kendi telefonu güzeldir...

llovell

llovell

Üye
şimdi ıkısıde Nokia Belle yazılımını kullanacak 701 bıraz daha hızlı olarak kullanacak n8 ise kamerasını üstün kullanacak
se
s bakımından 701 bılmıyorum ama n8 NET SES VERIYOR SONUÇA GELIRSEK
YAZILIM AYNI
+701 BİRAZ DAHA HIZLI
+N8 KAMERA HARİKA
+N8 SES HARİKA

BEN NE OLURSA OLSUN GENE N8 ALIRDIM YA :):) AMA SEN ILLADA NOKİADAN VAZGECMICEM DIOSAN SANA TAVSIYEM
N9----VEYA----LUM.800

Astrosman

Astrosman

Üye
:hmmm n8 sanırım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
tabii ki de 701

distakjo

distakjo

Üye
kardeşim Nokia hangi telefonunu amiral gemisi olarak görüyor?

andreoni

Üye
Arkadaşlar bütün mesajlarınızı okudum. Eksik birseyler gördüm yazmak istedim. N8 güze bi lafımız yok. Ama gerçekler şöyle. 701 kamera ve hdmi dışında herşeyiyle üstün. Belle N8 e gelecek ama sonra çıkacak olan carla ve donna güncellemelerini almayacak. İleriye dönük bir cihaz olmadığı için ve Lumia serisi telefonlar çıkacağı için N8 bitti diyebiliriz. Fiyat uygun olduğu için 701 alınabilecek en iyi telefondur şu an. Nokia sanırım Lumia larda herseyi koymuş AF bile var. Fiyat uçuk olacaktır o nedenlede 701 tek geçerim. İyi forumlar..

Üst Alt