Arkadaşım burda herkes fikrini söylüyor sende fikrini söyle insanlara hakaret etmeden tabiiki,bunu becerebilecek kadar kafan çalışmıyormuyaw bu milletin kafasi harbiden calismiyor 701 her yönüyle üstün daha n8 diyorlar,n8 in birtek üstünlü kamerasi onun disinda herhangi bir üstünlük göremiyorum
Arkadaşım burda herkes fikrini söylüyor sende fikrini söyle insanlara hakaret etmeden tabiiki,bunu becerebilecek kadar kafan çalışmıyormu
Tüm n8ler toplansa bir 701 etmez.
sen o cümleyi n8 kullanıcılarına söyle hala nedir bu çekememezlik anlamadım :S n8 mi s2 mi desek siz n8 diceksiniz perdeleri indirip olaylara gerçekçi bakın senin çıkardığın tartışmaların haddi hesabı yok bir de bana diyosunbu gibi insanlar da anca tartışma çıkarsın...
Mesajlarımı oku, eğer 'bütün c7'ler toplansa bir n8 etmez' manasını bulursan bir daha bu forumda yazmayacağım.sen o cümleyi n8 kullanıcılarına söyle hala nedir bu çekememezlik anlamadım :S n8 mi s2 mi desek siz n8 diceksiniz perdeleri indirip olaylara gerçekçi bakın senin çıkardığın tartışmaların haddi hesabı yok bir de bana diyosun
Bazı şeyleri hatırlatmak istemiyorum, burda tartışma çıkarmış olsaydım zaten banı yemiştim. BAŞKALARININ YAPTIKLARINI BANA MAL ETME.
Herkesin kendi zevkidir karışmam ama bırak 701'i N8 mi GalaxyS2 mi? Kesinlikle tereddütsüz N8 diyorum....
O daha hızlı olabilir ama N8 (beLLe) de hızlı...
Ve her özelliği bi kenara bırak her telefonu benim gözümde sıfırlayan ezip geçen bana her seferinde N8 dedirten şey "TASARIM"...........
Bu alet sanki Nokia'nın değilde doğaüstü bir gücün elinde şekil almış...
Bugüne kadar gördüğüm hiçbir telefonda olmayan bir havası var....
Diğer telefonları alıyorsun kullanıyorsun sadece hoşuna gidiyor ama N8 in o harikukade asil duruşu kullanıcısını sahibini "Cezzbediyor"
işte N8 i hepsinin üstünde tutan şey bu![]()
Hiç bu kadar saçma sapan bi yaklaşım görmemiştim701 tabiki, N8 alıp annaymış belleymiş sorunmuş uğraşacağına direk 701 al.

İsmi ne+1
Ben C7den bayan telefonu gibi durduğu için vazgectim..
Soruya gelirsek N8in yeri benim için başka,telefonuma isim bile verdimAma;
işlemci olarak 701
Şekil olarak N8
Kamera olarak N8
Performans olarak 701![]()

Hiç bu kadar saçma sapan bi yaklaşım görmemiştim![]()
" yaklaşımından daha iyi bir yaklaşım olduğu kesin.