Nokia 701 mi Nokia N8 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 701 mi, Nokia N8 mi?

• Kullanılan toplam oy
    336
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende N8 diyorum,harika bir cihaz

mesut1979

Üye
yaw bu milletin kafasi harbiden calismiyor 701 her yönüyle üstün daha n8 diyorlar,n8 in birtek üstünlü kamerasi onun disinda herhangi bir üstünlük göremiyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
yaw bu milletin kafasi harbiden calismiyor 701 her yönüyle üstün daha n8 diyorlar,n8 in birtek üstünlü kamerasi onun disinda herhangi bir üstünlük göremiyorum
Arkadaşım burda herkes fikrini söylüyor sende fikrini söyle insanlara hakaret etmeden tabiiki,bunu becerebilecek kadar kafan çalışmıyormu

• Beğen
Tepkiler: NonaZayi

mesut1979

Üye
Arkadaşım burda herkes fikrini söylüyor sende fikrini söyle insanlara hakaret etmeden tabiiki,bunu becerebilecek kadar kafan çalışmıyormu

arkadas burada bazi arkadaslarin yorumlari öyle ki c7 yi telefondan saymiyorlarmis gibi ,sonucta 2 telefonda ayni sistemi kullaniyor ve fonksionlarida ayni birtek n8 in 12mp kamerasi ve hdmi cikisi var bunlardan baski ne üstünlügü var n8 in ? ben burada herzaman ne kendi telefonumc7 ne de n8 i abartirim ,bazilari burada n8 i öyle bir abartiyor ki c7 yi telefondan saymiyorlar n8 in bilmedim daha baska fonksionlari varsa söyle bende biliyim ve saygi duyum.

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar bu ne tartışma böyle ya ben n8 kullanıyorum ve memnunum yok o üstün yok bu üstün tartıştığınız telefonların hepsi nokia nın zaten ve nokia bunu yıllardır yapıyor bir telefonun bir özelliği diyer telefonun özelliğinden farklı birinde olan diyerinde yok yani üstüne eklemiyor eklese zaten fiyat farkı olur nokia hem fiyatı aşağıda tutmaya çalışıyor hemde yeni özellikler çıkartıyor ama farklı telefonlarda demem o ki her telefonun bir birine üstün geldiyi bir yanı var herkeze iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve pRime.
PriZm

PriZm

Üye
Kamera haricinde her yönüyle 701.

uribaju

uribaju

Üye
bu gibi insanlar da anca tartışma çıkarsın...
sen o cümleyi n8 kullanıcılarına söyle hala nedir bu çekememezlik anlamadım :S n8 mi s2 mi desek siz n8 diceksiniz perdeleri indirip olaylara gerçekçi bakın senin çıkardığın tartışmaların haddi hesabı yok bir de bana diyosun

pRime.

pRime.

Üye
sen o cümleyi n8 kullanıcılarına söyle hala nedir bu çekememezlik anlamadım :S n8 mi s2 mi desek siz n8 diceksiniz perdeleri indirip olaylara gerçekçi bakın senin çıkardığın tartışmaların haddi hesabı yok bir de bana diyosun
Mesajlarımı oku, eğer 'bütün c7'ler toplansa bir n8 etmez' manasını bulursan bir daha bu forumda yazmayacağım. ;) Tamam? Ya da 'N8 701'i ezer' gibi bir mesajımı bul. :oke: Bazı şeyleri hatırlatmak istemiyorum, burda tartışma çıkarmış olsaydım zaten banı yemiştim. BAŞKALARININ YAPTIKLARINI BANA MAL ETME.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Herkesin kendi zevkidir karışmam ama bırak 701'i N8 mi GalaxyS2 mi? Kesinlikle tereddütsüz N8 diyorum....
O daha hızlı olabilir ama N8 (beLLe) de hızlı...

Ve her özelliği bi kenara bırak her telefonu benim gözümde sıfırlayan ezip geçen bana her seferinde N8 dedirten şey "TASARIM"...........

Bu alet sanki Nokia'nın değilde doğaüstü bir gücün elinde şekil almış...
Bugüne kadar gördüğüm hiçbir telefonda olmayan bir havası var....

Diğer telefonları alıyorsun kullanıyorsun sadece hoşuna gidiyor ama N8 in o harikukade asil duruşu kullanıcısını sahibini "Cezzbediyor"

işte N8 i hepsinin üstünde tutan şey bu:oke:

• Beğen
Tepkiler: NonaZayi, iatis ve Esendağlı

mesut1979

Üye
Herkesin kendi zevkidir karışmam ama bırak 701'i N8 mi GalaxyS2 mi? Kesinlikle tereddütsüz N8 diyorum....
O daha hızlı olabilir ama N8 (beLLe) de hızlı...

Ve her özelliği bi kenara bırak her telefonu benim gözümde sıfırlayan ezip geçen bana her seferinde N8 dedirten şey "TASARIM"...........

Bu alet sanki Nokia'nın değilde doğaüstü bir gücün elinde şekil almış...
Bugüne kadar gördüğüm hiçbir telefonda olmayan bir havası var....

Diğer telefonları alıyorsun kullanıyorsun sadece hoşuna gidiyor ama N8 in o harikukade asil duruşu kullanıcısını sahibini "Cezzbediyor"

işte N8 i hepsinin üstünde tutan şey bu:oke:

iste yine sacma sapan konusan birisi cikti ortaya ,modlarin yerinde olsam konuyu kapatirim

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
konu başlığı = N8 mi 701 mi ? N8 dedim ve benim bakış açımdan neden N8 onu açıkladım ....Konu neden kapatılsın ki :)........ Sen de kendi telefonunu öner ve onu öv ben bişey diyormuyum ? Yada bişey deme hakkımmı var !

• Beğen
Tepkiler: NonaZayi

mesut1979

Üye
arkadas sen resmen fikrini söylemekten ibaret diger nokia telefonlarini kötülüyorsun,yukaridaki yazdigin yaziyi iyice oku bakiyim ne anlama geliyor.

chakal58

chakal58

Üye
Benim tercihim 701'den yana gibi duruyor. N8 de kullandım; ancak yeni gelen özellikler beni daha çok cezbetti. NFC, 1 Ghz işlemci, 512 MB RAM, gelişmiş grafik işlemcisi, daha iyi şebeke bağlantı hızı desteği vb özellikleri gayet güzel. FM vericisi, USB On the Go vb özellikler bu cihazda da mevcut. Harikulade diyemem, tasarım güzel; ancak N8 daha iyi duruyor - 701'i elime almadım, fikrim değişebilir - diyebilirim. Diğer taraftan parlak bir ekran olması da 701'in artı bir yönü. Bana göre eksik yanı HDMI çıkışının olmaması.

TheMadness

TheMadness

Üye
:oke: +1

Ben C7den bayan telefonu gibi durduğu için vazgectim..

Soruya gelirsek N8in yeri benim için başka,telefonuma isim bile verdim :D Ama;
işlemci olarak 701
Şekil olarak N8
Kamera olarak N8
Performans olarak 701 :pro:
İsmi ne :D

Jerkez38

Jerkez38

Üye
n8 iidr

EFG_07

EFG_07

Üye
tasarım konusu görecelidir ancak bana göre n8 in tasarımı daha güzel ve kamera olarakta daha iyi ancak hız ve özellik olarak 701 daha iyi fakat nokia nın sevmediğim tarafı bir telefon çıkartırken tam özellikleriyle çıkarmıyor illaki bir özelliği kısıtlıyor veya hiç katmıyor bir kez olsun tüm özellikleriyle tam bir telefon çıkarsın

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
by_k@yıp aqa yen! temaLaR EkleSenEee s!teye ple@se?? :D
aqa Bu arada TemaLarI symbian s60v5'e göRe ekLeee haa

Üst Alt